Στην σκηνή του Θεάτρου Ριάλτο Αιμοδοσία στη μνήμη Ζαχαρία Κούντουρου την Πέμπτη 25 Ιουνίου


Μια παράσταση ανθρωπιάς οργανώνεται από το Θέατρο Ριάλτο στη σκηνή του στις 25 Ιουνίου, μια αιμοδοσία για ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, από την οποία εξαρτώνται χιλιάδες συνανθρώποι μας.

Η αιμοδοσία, πέραν από έκφραση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα, αποτελεί ταυτόχρονα έκφραση τιμής σε ένα ένθερμο υποστηρικτή του Θεάτρου. Αφιερώνεται στον Ζαχαρία Κούντουρο, τον άνθρωπο που συνδέθηκε με τον Οργανισμό ως μέλος του 1ου Διοικητικού του Συμβουλίου, που αγάπησε και ενίσχυσε έμπρακτα το Θέατρο με μια σημαντική δωρεά, παραμένοντας ως το τέλος πιστός υποστηρικτής και θεατής του.

Το Θέατρο Ριάλτο καλεί τους θεατές, τους φίλους και υποστηρικτές του, να  στηρίξουν με την συμμετοχή τους στην αιμοδοσία όλους αυτούς που μας χρειάζονται, αφού η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αποτελεί έκφραση πολιτισμού!

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην αιμοδοσία, η οποία θα οργανωθεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να επικοινωνήσουν έγκαιρα, είτε τηλεφωνικά στο 25343904, είτε ηλεκτρονικά στο ntiac@rialto.com.cy.

Θέατρο Ριάλτο, Πέμπτη 25 Ιουνίου, ώρα 09:00 – 13:00

#φυσική#όχικοινωνικήαπόσταση