Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ


Συλλογική προσπάθεια και υπευθυνότητα

Παρά τις ανατροπές που η πανδημία Covid-19 προκάλεσε γενικά στη χώρα μας και ειδικά στον κάθε εργασιακό χώρο, η ΟΠΑΠ Κύπρου εξακολουθεί να στέκεται με συνέπεια κοντά στους ανθρώπους του τόπου, αλλά και κοντά στους συνεργάτες της. Στη βάση αυτής της συνέπειας της, η εταιρεία επιβράβευσε τους πράκτορες ΟΠΑΠ Κύπρου οι οποίοι μέσα από τη δουλειά τους κάλυψαν τους στόχους που είχαν τεθεί για το 2019 και διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους.

Η απλή τελετή απονομής των σχετικών βραβείων έγινε στον υπαίθριο χώρο του Ολυμπιακού Μεγάρου στη Λευκωσία, τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγιεινής. Αυτή άλλωστε η υπευθυνότητα διακρίνει ήδη και τους ίδιους τους πράκτορες, διασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ασφαλή επαναλειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ Κύπρου, από το Σάββατο 23 Μαΐου, 2020.

«Η ωφέλιμη συνεργασία που έχουμε σε βάθος χρόνου, στη βάση πάντα του αμφίδρομου σεβασμού, αποτελεί το δυνατό εχέγγυο για να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα τις ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες συνεχίζουμε τη δράση μας» είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης.

Αξιολογώντας την επαναλειτουργία των πρακτορείων και των παιχνιδιών, ο κύριος Αλετράρης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόλυτη εφαρμογή των διαδικασιών ασφάλειας και υγιεινής που έχουν τεθεί τόσο από το Υπουργείο Υγείας όσο και από τη Διεύθυνση της ΟΠΑΠ Κύπρου, τονίζοντας ότι: «Ο άνθρωπος ήταν πάντα στο επίκεντρο της δράσης μας. Πολύ περισσότερο τώρα που οι συνέπειες από την πανδημία επιβάλλουν να διασφαλίσουμε πρώτιστα την υγεία των φίλων πελατών και να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις ομαλής και απρόσκοπτης συμμετοχής τους στα παιχνίδια μας».

Καταλήγοντας ο κύριος Αλετράρης συγχάρηκε τους συνεργάτες πράκτορες που βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους και εξέφρασε την προσδοκία ότι με τη συλλογική προσπάθεια και την υπευθυνότητα όλων, τόσο η χώρα όσο και η ΟΠΑΠ Κύπρου θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές, κοινωνικές ή άλλες επιπτώσεις που αφήνει ο Covid-19.

Υπερθεματίζοντας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Λαμπριανίδης, διαβεβαίωσε ότι η δημιουργική και ειλικρινής συνεργασία με την εταιρεία θα συνεχιστεί προς αμοιβαίο όφελος. «Η αγάπη σε αυτό που κάνουμε και βέβαια ο επαγγελματισμός των πρακτόρων, αποτελούν στήριγμα στις δύσκολες για όλους μας συνθήκες, τις οποίες και θα αντιμετωπίσουμε πάλι με επιτυχία» κατέληξε αισιόδοξα ο κύριος Λαμπριανίδης.