Στη CYTA η μεγάλη διάκριση του «EVENT MARKETER OF THE YEAR»

Στην πρώτη τελετή απονομής των «Cyprus Εvent Awards» της Boussias Communications Cyprus, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 στη Λευκωσία, η Cyta κέρδισε σημαντικές διακρίσεις που υπογραμμίζουν ότι η τεχνολογία και οι επικοινωνίες συναρπάζουν με κάθε τρόπο.

Η Cyta έκλεισε την βραδιά έχοντας εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη διάκριση της τελετής, το βραβείο του «EVENT MARKETER OF THE YEAR, που απονέμεται στην εμπορική επιχείρηση (corporate brand) της οποίας οι εκδηλώσεις συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς, όπως προέκυψαν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες, από όλα τα προϊόντα και υπομάρκες που ανήκουν στο portfolio της.

Στην ίδια τελετή η Cyta κέρδισε το Silver Award στις  κατηγορίες Brand & Experiences και Brand Event & Brand Senses, για την εκδήλωση της CytamobileVodafone «To πρώτο 5G Holographic Call στην Κύπρο» που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο 2019. Η εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την MUSSION 3D UK και την PR Partners, για την ανακοίνωση της λειτουργίας του 1ου πιλοτικού δικτύου 5G στην Κύπρο. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες των τεχνολογιών αιχμής που διαθέτει, η Cyta πραγματοποίησε την πρώτη κλήση επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality), με χρήση ολογραμμάτων, που έγινε ποτέ στη χώρα μας, μέσω του πιλοτικού της δικτύου τεχνολογίας 5G.

Επίσης, η υποψηφιότητα του συνεργάτη της Cyta, MSPS Cyprus, για την εκδήλωση της Cytamobile-Vodafone «5G VR ACTIVITY», βραβεύτηκε με το Gold Award στην κατηγορία Sponsorships. Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη 2019, στο πλαίσιο του Digital Agenda Summit, σε συνεργασία με την εταιρία Silversky3D.