Η Στέλλα Καλλή στάζει μέλι για τον Γιώργο Θεοφάνους!


Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους μίλησε η Στέλλα Καλλή, η οποία είπε τα καλύτερα λόγια για τον συνθέτη, που υπογράφει την δημιουργία του πρώτου της ολοκληρωμένου album.

«Προσωπικά, δεν ήμουν υπέρ της συμμετοχής μου σε ένα τηλεοπτικό σόου. Από τη μια αισθανόμουν ότι δεν μου ταίριαζε, από την άλλη δεν ένιωθα άνετα να βγω στο γυαλί. Κι ας μου κόστιζε. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την τηλεόραση για να γίνω αναγνωρίσιμη ή για να επιταχύνω την εξέλιξη των πραγμάτων. Τώρα καταλαβαίνω ότι για τρεις λόγους είπα τελικά “ναι” στο ”J2US”: για να γνωρίσω τον Γιώργο Θεοφάνους, για να αποκτήσω έναν καινούριο καλό φίλο, τον Μάρκο Σεφερλή, και για να με γνωρίσει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Όλα έγιναν για καλό» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Με τον Γιώργο κρατήσαμε την επαφή και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Βγήκαμε αρκετές φορές για φαγητό, η σχέση χτίστηκε σιγά-σιγά. Είμαι της άποψης πως αν δεν ταιριάξεις με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να δουλέψεις μαζί του. Δεν είναι υπέρ μου αυτό που λέω και μάλλον δεν θα ‘πρεπε να το λέω, όμως επειδή λειτουργώ με το συναίσθημα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

Έτσι έγινε και με τον Γιώργο. Φάγαμε, πάντως, πάρα πολύ, αλλά άξιζε τον κόπο. Το άλμπουμ αυτό για μένα είναι ένα όνειρο. Είμαι 11 χρόνια σε αυτόν τον χώρο. Ενώ για άλλους ένα άλμπουμ είναι κάτι πάρα πολύ απλό, για μένα είναι ένα όνειρο. Είναι ένας νέος κύκλος που ανοίγει η κυκλοφορία του “Όλα μου τα σ’ αγαπώ” αυτή τη βδομάδα από την Cobalt Music, την εταιρεία μου εδώ κι έναν χρόνο. Κι ο Γιώργος Θεοφάνους κάνει διπλή τη χαρά αυτού του ονείρου. Σκέφτομαι ότι πολύ λίγες χαρές είχα αυτά τα 11 χρόνια. Η μόνη στιγμή χαράς είναι όταν τραγουδάς και έχεις τον κόσμο από κάτω να σου δίνει την αγάπη του. Αυτή είναι και η μόνη δύναμη, αλλά και ο λόγος που άντεξα τόσα χρόνια. Όλα τα άλλα ήταν πολύ δύσκολα, πολλές φορές ακόμη και μη διαχειρίσιμα. Είχα όμως πάντοτε πίστη. Και απογοητεύτηκα, και έπεσα, ταυτόχρονα όμως δυνάμωσα και πείσμωσα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Γι’ αυτό και έχει άλλη σημασία το να πετυχαίνεις πράγματα, μολονότι δεν σου έρχονται όλα ρόδινα».

 

Πηγή: vipnews.gr