Ενας Κύπριος φοιτητής ο Στεφανος Καντζηλάρης μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό

O Στεφανος Καντζηλάρης σπουδάζει product design στο De Montfort University στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πριν από 2 χρόνια σχεδίασε ένα βάζο και το έστειλε σε 10 διαφορετικές εκθέσεις για να το παρουσιάσει αλλά οι απαντήσεις ήταν αρνητικές λόγω του ότι ήταν απλά ένας νεαρός σχεδιαστής και συνήθως στις εκθέσεις οι σχεδιαστές είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

Μετά από ενάμιση χρόνο και μετά απο πολύ δουλεια, προσπάθεια και αγάπη για αυτό που κάνει ήρθε ή ευκαιρία τον κάλεσαν στην πιο μεγάλη έκθεση για βάζα στον κόσμο “1000 VASES” όπου εκεί διαλέγουν τα 100 καλύτερα βάζα στο κόσμο.

Το θέμα με τον Στέφανο ήταν ότι κοινοποίησε το σχέδιο του στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να υπήρχαν πάνω από 240 βάζα του σε όλο τον κόσμο. Αμεσα και σε 20 φόρες σχεδίασε ένα άλλο διαφορετικό το έγινε αμέσως δεκτό για να μπεί στα 100 ομορφότερα και καλύτερα βάζα στον κόσμο στο Dubai Design Week.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απο εκείνο τον καιρό και μετά απο την συμμετοχή του στο Dubai Design Week  τον έχουν καλέσει σε ακόμα 4 εκθέσεις μεταξυ άλλων και στο Μιλάνο.

Stefanos Kantzilaris Instagram account