20 Χρόνια @ Θέατρο Ριάλτο – Εικόνες μιας Διαδρομής στην @ Πλατεία ΗρώωνΠαρασκευή 17 Μαϊου, ώρα 20:30

Το Θέατρο Ριάλτο γιορτάζει τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του και διοργανώνει μια ανοιχτή στο κοινό εκδηλώση στην Πλατεία Ηρώων με εικόνες και σταθμούς από την εικοσάχρονη πορεία του. Το Ριάλτο εξωτερικά θ΄αποτελέσει τη σκηνή αλλά και τον καμβά πάνω και γύρω από τον οποίο θα πραγματοποιηθούν προβολές, mapping και ειδικοί  φωτισμοί ταυτόχρονα με  θεατρικά, χορευτικά και μουσικά στιγμιότυπα.

Στην εκδήλωση αυτή θα αναδειχθούν πολυμέσα και σύγχρονες τεχνικές ενώ συμμετέχουν καλλιτέχνες από το θέατρο, το χορό και τη μουσική όπως ο ηθοποιός Ανδρέας Μακρής, η χορεύτρια και χορογράφος Ελεάνα Αλεξάνδρου, η σοπράνο Ρεβέκκα  Σαββίδου Τριμικλινιώτου με τη συνοδεία της Ζωής Παισάνου Μάρκου στην κιθάρα  και του Δώρου Ζήσιμου στο τσέλο, Ομάδα Πνευστών με τους  Ηλία  Ιωάννου στην τρομπέτα, Γιώργο Ελ Χάπερ στην τρομπέτα, Νίκο Κουκοβίνο στο τρομπόνι και Δημήτρη Γερασίμου στην τούμπα. Συμμετέχουν επίσης η Παιδική Χορωδία της Διάστασης σε διεύθυνση Χριστίνας και Δήμητρας Πισσουρίου, η Ομάδα Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Πάφουσε διεύθυνση Τάσου Αναστασίου. Τις προβολές συνοδεύουν μουσικές, μεταξύ άλλων και συνθέσεις τουΔημήτρη Σπύρου.

Τον  σχεδιασμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια έχουν οι Άδωνις Φλωρίδης (Σκηνοθεσία), Βέρα Παπασταύρου (3D Mapping & Σύνθεση εικόνων),  Πέτρος Κίζας (Μουσική), Έλενα Αντωνίου (Χορός), Βασίλης Πετεινάρης (Φωτισμοί), Ανδρέας Παύλου(Ήχος & Τεχνική Διεύθυνση). Την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει η  Event Pro και τη φιλοξενία η καφετέρια Σουσού @ Ριάλτο.

Στο Υπόγειο του Μνημείου της Πλατείας Ηρώων θα λειτουργήσει  την ίδια μέρα ένα Ψηφιακό Μουσείο όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να ταξιδέψει στις παραστάσεις και εκδηλώσεις του θεάτρου Ριάλτο τα τελευταία 20 χρόνια.

Είσοδος ελεύθερη

Διάρκεια: 45’

Χορηγοί: Trust Insurance, Trust Reinsurance, ΟΠΑΠ

Χορηγός Φιλοξενίας: Εταιρεία ΛΟΕΛ

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ο Φιλελεύθερος, ΡΙΚ, Κανάλι 6, Εφημερίδα Λεμεσός

Τεχνική Υποστήριξη: Event Pro

Με τη συνεργασία του Δήμου Λεμεσού

Πλατεία Ηρώων

Παρασκευή 17 Μάϊου 2019, ώρα 20:30

Πληροφορίες: 77 77 77 45