Σταμάτης Καπίρης – «Γενέθλια Μοναξιάς»


Ο Σταμάτης Καπίρης κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το τραγούδι «Γενέθλια Μοναξιάς» που κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music αποκλειστικά στο Spotify.

O ταλαντούχος καλλιτέχνης, που έχει ήδη συναρπάσει το κοινό με τα viral μουσικά covers του τα οποία μετράνε εκατομμύρια προβολές στα social media, συστήνεται πλέον δισκογραφικά με το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο «Γενέθλια Μοναξιάς».

Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα με συναίσθημα που θα αγαπηθεί όσο και θα αφιερωθεί! Σε μουσική του εμβληματικού Πάνου Καπίρη και στίχους του Τάκη Αναστασόπουλου, ο Σταμάτης Καπίρης μας τραγουδάει για μια αγάπη που δεν μπορεί να ξεχάσει.

«Γενέθλια μοναξιάς απόψε έχω κι απορώ

Ακόμη πως αντέχω

Γενέθλια μοναξιάς τα κεριά τα σβήνω πάρτυ κάνω Μόνος για τους δύο πίνω δύο χρόνια δεν μπορώ

Λεπτό να σε ξεχάσω

 Φοβάμαι όσο ζω δεν θα σε ξεπεράσω

δύο χρόνια δεν μπορώ λεπτό να σε ξεχάσω φοβάμαι Όσο ζω δεν θα σε ξεπεράσω»

 Για τον Σταμάτη Καπίρη τα «Γενέθλια Μοναξιάς» είναι μόνο η αρχή καθώς ακολουθώντας μια πρωτοποριακή ροή κυκλοφορίας με το όνομα waterfall, ο Σταμάτης Καπίρης για τις επόμενες 3 εβδομάδες θα μας παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι κάθε Παρασκευή!

Αυτά τα τέσσερα τραγούδια θα συνοδεύονται από ξεχωριστά music videos δια χειρός Danny Ntarlas και θα αποτελέσουν το πρώτο ολοκληρωμένο EP του νεαρού καλλιτέχνη.

Το νέο τραγούδι «Γενέθλια Μοναξιάς» είναι διαθέσιμο τώρα αποκλειστικά στο Spotify από την Heaven Music!

Σταμάτης Καπίρης μας δίνει νέο ραντεβού με ολοκαίνουργιο τραγούδι την επόμενη Παρασκευή 9 Ιουνίου! Stay tuned…

Ακούστε το εδώhttps://lnk.to/genethliamonaxias

Βρείτε τον Σταμάτη Καπίρη εδώ: https://www.instagram.com/kapiris.stamatis/