Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι καλοκαιρινές βόλτες με τα παιδιά της στην Πάρο! [pics]

Τον ήλιο και τη θάλασσα στο όμορφο νησί της Πάρου απολαμβάνει και φέτος με όλη την οικογένειά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Θέμης σοφός βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό και χαλαρώνουν με βόλτες και παιχνίδια με τα τρία τους αγγελούδια.

Σωστές μικρές κυρίες οι κόρες της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού, συνοδεύουν πάντα την διάσημη μαμά τους σε βόλτες στα γύρω χωριά του νησιού, ενώ προσέχουν πολύ και τον βενιαμίν της οικογένειας. Βλέπεις οι μικρές Νάγια και Μαίρη, έχουν μεγάλη αδυναμία στον αδελφό τους και δεν φεύγουν λεπτό από κοντά του.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, το ζευγάρι έκανε τις απογευματινές του βόλτες στα γύρω χωριά του νησιού και επισκέφτηκε τις ήσυχες και γραφικές «Λεύκες», ενώ και οι βόλτες στην παραλία και οι βουτιές δεν έχουν τέλος.

Η Σταματίνα φυσικά φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και αγαπημένα στιγμιότυπα των διακοπών της, αποκαλώντας με χιούμορ εκείνη και τα παιδιά της ως… «The Sofos Gang».

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Πηγή : TL!FE