Στα δικαστήρια ο Γιάννης Βαρδής με την χήρα του πατέρα του


Συνεχίζεται η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα παιδιά του Αντώνη Βαρδή και την χήρα του σχετικά με το σπίτι όπου διέμεινε ο δημοφιλής τραγουδιστής. Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ο γιος του Γιάννης Βαρδής έδωσε τις δικές του εξηγήσεις στο γιατί «έβγαλε» τη Φιλοθέη Μωβ από το σπίτι του πατέρα του.

«Τα δικαστήρια αφορούσαν σε μία πράξη που έκανα εγώ, που άλλαξα τις κλειδαριές ενώ εκείνη έμενε ακόμα στο σπίτι. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις για το πότε θα φύγει από το σπίτι. Δεν είχα θέμα αρχικά. Κάποια στιγμή όμως της είπα ότι περιμένουμε παιδί και ήθελα να ανέβουμε πάνω να φτιάξω κάποια πράγματα, να νιώσουμε κι εμείς περισσότερη ασφάλεια και μου είπε «δεν θα φύγω». Εγώ μέχρι εκείνη την ώρα, δεκαπέντε μήνες περίπου μετά τον θάνατο του πατέρα μου δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, πενθούσα. Έτσι, κάποια πράγματα που θα έπρεπε να έχω κάνει τα είχα αμελήσει.

Μπήκα στη διαδικασία και έκανα αποδοχή κληρονομιάς για να είμαι νόμιμος και άλλαξα τις κλειδαριές. Αυτός ήταν ο λόγος της αγωγής, ότι την «έβγαλα»από το σπίτι. Το είχαμε συζητήσει άπειρες φορές και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν θα φύγω». «Πόσο καιρό γεννάτε; Σε πέντε μήνες; Δεν θα φύγω»! Εκεί έφαγα ένα μεγάλο χαστούκι και είπα πρέπει να προχωρήσω οπωσδήποτε την αποδοχή. Αφού είχε γίνει η αποδοχή θα έπρεπε να στείλω και ένα εξώδικο. Δεν το έστειλα το εξώδικο γιατί καμιά φορά είμαι παρορμητικός και άλλαξα τις κλειδαριές. Θεώρησα ότι προστατεύω την περιουσία του πατέρα μου.

Έγινε η αγωγή, τα βρήκαμε, ανοίξαμε τις πόρτες, πήρε πολλά πράγματα και τελείωσε το θέμα. Έχει θράσος και είναι και λίγο αστεία η όλη κατάσταση. Κάνει μήνυση για το ίδιο πράγμα που έχει τελειώσει. Την πρώτη φορά που ανοίξαμε το σπίτι πήρε το λάπτοπ της και μαχαιροπίρουνα. Τη δεύτερη φορά πήρε βιβλία και μπαχαρικά.

Οι σχέσεις μας ήταν τυπικές. Παντρεύτηκαν δυόμισι μήνες πριν πεθάνει ο πατέρας μου, όταν ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να μιλήσει. Νομίζω ότι όλα ήταν μεθοδευμένα.

Τον πρώτο καιρό που λέγαμε πότε θα πας στο σπίτι σου που είναι πολύ κοντά στο δικό μας. Υπάρχουν δύο σπίτια πολύ κοντά σε μας. Είναι εισοδηματίας, παίρνει ενοίκια και παίρνει και το 25% από τα πνευματικά δικαιώματα του μπαμπά μου, που σημαίνει ότι έχει πάρει κάποια αρκετά χρήματα αυτά τα δύο χρόνια -όπως έχουμε πάρει κι εμείς βέβαια».

 

Πηγή: newsbeast.gr