Συνεχίζουν οι Νίκες για την ELITE CYCLING (Photos)


Στα πλαίσια αγώνων ποδηλασίας Κυπέλου 2016 η ομάδα μας συμμετείχε πρόσφατα σε τρεις αγώνες.

Η ELITE CYCLING έλαβε μέρος σε δύο αγώνες ποδηλασίας δρόμου και ένα αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας. Ο πρώτος αγώνας διοργανώθηκε από τον ποδηλατικό σύλλογο Αγίων Μνασων την Κυριακή 20.3 στον Λυθροδοντα και ο αθλητής της ELITE CYCLING ΑΡΜΑΝΤΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ (elite men category) διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και ανέβηκε στην 2η ΘΕΣΗ ΒΑΘΡΟΥ. Στην 3η ΘΕΣΗ βάθρου ανέβηκε η ΑΝΔΡΕΑΝΑ ΔΑΜΑΛΑ (κατηγορία κορασίδων) της ELITE CYCLING.

Ο δεύτερος αγώνας διοργανώθηκε την Παρασκευή 25.3 με αγώνα ατομικής χρονομέτρησης – ανάβαση Σταυροβουνιου και διοργανωτή το ABC cycling club . Ο αθλητής της ELITE CYCLING ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΓΚΡΙΚΟΡΙΕΦ (elite men category) πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο και ανέβηκε ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ και σε μικρή απόσταση ακολουθήσαν επίσης οι αθλητές της ELITE CYCLING ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ και ΑΡΜΑΝΤΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ (elite men category) συμπληρώνοντας την πρώτη εξάδα από τους 100 αθλητές που εκκίνησαν. Στην 2η ΘΕΣΗ εφήβων τερμάτισε ο Οδυσσέας Πατσαλοσαββης της ELITE CYCLING .

Ο τρίτος αγώνας διοργανώθηκε στον λόφο του Αρωνα κοντά στην πράσινη γραμμή το Σαββατο 9.4 με αγώνα ορεινης ποδηλασίας – και διοργανωτή το ΠΟΛ cycling club . Ο αθλητής της ELITE CYCLING ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (elite men category) πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο και ανέβηκε στην 1η Θέση. Στην 1η θέση εφήβων ανέβηκε ο Οδυσσέας Πατσαλοσαββης της ELITE CYCLING. Στην κατηγορία Μ2 ο Κουλης Δαμαλα ανέβηκε στην 3η θεση και Ο Σταύρος Θεοφάνους μετα από πολύ καλή προσπάθεια κατεκτησε την 2η θέση στην κατηγορία Πανπαιδων. Καλή παρουσία είχαν όλοι οι αθλητές μας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη τεχνικα διαδρομή. Στους τρεις αγώνες η ELITE CYCLING συμμετείχε με τους πιο κάτω αθλητές.

1. Ανδρέα Μιλτιάδη
2. Αρμαντο Αρχιμανδριτη
3. Αλεξαντερ Γκρικοριεφ
4. Ανδρεα Νικολάου
5. Τιμοθεο Σκεττο
6. Θεόδωρο Φεγγαρα
7. Οδυσσέα Πατσαλοσαββη
8. Ανδρεανα Δαμαλα
9. Χριστο Πετρου
10. Νικο Ροτσιδη
11. Κωστα Ψυχη
12. Κουλη Δαμαλα
13. Ιακωβο Χριστοδουλου
14. Αμβρόσιο Κωσταντίνου
15. Σταυρο Θεοφανους
16. Αλκη Κυριακιδη

Η επόμενη συμμετοχή της ομάδας είναι το Σάββατο 16 Απρίλιου σε αγώνα Δρομου στην Αγροκηπια Τα αποτελέσματα και των δυο αγώνων θα αναρτηθούν στο www.elitecycling.eu.

elite_lythrodontas1

elite_lythrodontas2

elite_lythrodontas3

elite_lythrodontas4