Σημεία και τέρατα – Μια στοιχειωμένη σειρά έρχεται στο Mega Κύπρου! (Photos)


Αυτά κι άλλα παράξενα συμβαίνουν σε ένα τηλεοπτικό συνεργείο, που για τις ανάγκες μιας σαπουνόπερας κάνει γύρισμα σ’ ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο, που φημολογείται πως είναι στοιχειωμένο. Τελικά, οι φήμες δεν είναι καθόλου τυχαίες.
Δυο φαντάσματα μπαίνουν με το «έτσι θέλω» στις ζωές δύο ηθοποιών, αναστατώνοντας την καθημερινότητά τους με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Τα φαντάσματα είναι πολύ φιλικά κι ανθρώπινα. Είναι ψυχές οι οποίες «κόλλησαν» σ’ αυτή τη διάσταση, γιατί κάποια απωθημένα και καημοί τούς κρατούν εδώ.

Ο Μάρτιν, ο Άγγλος αρχιτέκτονας του ξενοδοχείου, θέλει να βρει ένα χαμένο θησαυρό που είχε κρύψει στο ξενοδοχείο, ενώ η Τερέζα, τραγουδίστρια όπερας, θέλει να πάρει εκδίκηση απ’ όσους έφαγαν τα λεφτά του άνδρα της. Παράλληλα, τα φαντάσματα αυτά, έχοντας περάσει πολλά χρόνια χωρίς σώμα, απασχολούνται και με διάφορες πιο… καθημερινές επιθυμίες, πόθους, λιγούρες, και γενικά με ό,τι στερήθηκαν τόσο καιρό.

Όταν, για τις ανάγκες της σαπουνόπερας, οι συντελεστές της σειράς πηγαίνουν και σε άλλες τοποθεσίες για γυρίσματα, μια σειρά από φαντάσματα με μικρότερα «απωθημένα» προσκολλούνται και σε άλλα άτομα του συνεργείου.

Ένα αποκορύφωμα παρεξηγήσεων, περιπετειών, ανεξήγητων φαινομένων και ανατροπών, στην προσωπική ζωή των χαρακτήρων και των φαντασμάτων.

Την πρωτότυπη κωμική σειρά, με έντονο του στοιχείο του υπερφυσικού αλλά και της μαύρης κωμωδίας, στελεχώνουν γνωστοί ηθοποιοί από τον κυπριακό και τον ελλαδικό χώρο, οι οποίοι εμφανίζονται ανανεωμένοι, σε ρόλους αλλιώτικα κωμικούς.

Το δημιουργικό κομμάτι έχουν αναλάβει έμπειροι επαγγελματίες από Κύπρο κι Ελλάδα, διακεκριμένοι τόσο στο χώρο της τηλεόρασης όσο και στο χώρο του κινηματογράφου. Με την πείρα και την προσέγγισή τους, όλοι οι εκλεκτοί συντελεστές διασφαλίζουν ότι η σειρά «Σημεία και Τέρατα» θα είναι μια μοναδική, ποιοτική και φρέσκια τηλεοπτική παραγωγή.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαρία Τζομπανάκη, Χρήστος Σιμαρδάνης, ΜέμοςΜπεγνής,Μιχάλης Σοφοκλέους, , Μαρίνα Μανδρή, Μαρίνος Χατζηβασιλείου,Ευγενία Παναγοπούλου, Μαριλένη Σταύρου, Μάριος Ιωάννου.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρία Λάφη

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: NLProFilmsProductions

ΣΕΝΑΡΙΟ: Χριστίνα Γεωργίου