Σε μονάδα ψυχικής υγείας η Μπρίτνεϊ Σπίαρς


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοτόπων των Η.Π.Α, εισήχθη σε μονάδα ψυχικής υγείας για να ζητήσει βοήθεια ως προς τη διαχείριση της συναισθηματικής της δυσφορίας. Οι Los Angeles Times αναφέρουν ότι η 37χρονη τραγουδίστρια θα παραμείνει στη μονάδα για 30 μέρες προκειμένου να αντιμετωπίσει το άγχος που της προκάλεσαν τα προβλήματα υγείας του πατέρα της.  Επιπλέον, πηγές αναφέρουν στο Variety, το TMZ και το People ότι η Σπίαρς λαμβάνει φροντίδα ψυχικής υγείας.

Μια «πηγή» κοντά στην τραγουδίστρια αναφέρει ότι η Σπίαρς «χρειάστηκε να επικεντρωθεί στον εαυτό της» μετά την απειλητική περιπέτεια υγείας του πατέρα της, τον Νοέμβριο. «Η αρρώστια του πατέρα της, την επηρέασε πολύ. Παραλίγο να πεθάνει και μάλιστα μερικές εβδομάδες νωρίτερα υποβλήθηκε σε επέμβαση. Δεν είναι καλά στην υγεία του και η οικογένεια Σπίαρς βρίσκεται πολύ κοντά του. Δεν υπάρχει κάποια δραματική εξέλιξη στην υγεία της Μπρίτνεϊ, απλά συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται χρόνο για να φροντίσει τον εαυτό της», αναφέρει η πηγή.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια εικόνα στο Instagram την Τετάρτη, η οποία γράφει: «Να ερωτεύεστε τη φροντίδα του εαυτού σας, το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας», ενώ η λεζάντα έγραφε: «Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο για τον εαυτό μας».

Ο Τζέιμι Σπίαρς, ο πατέρας της τραγουδίστριας υποβλήθηκε πρόσφατα σε μια δεύτερη χειρουργική επέμβαση μετά από πρόβλημα στο παχύ έντερο. Τον Νοέμβριο, η Μπρίτνεϊ «πάγωσε» τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας για να φροντίσει τον πατέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική το 2007, όταν ξύρισε το κεφάλι της και επιτέθηκε στους παπαράτσι με μία ομπρέλα. Στη συνέχεια εισήχθη στην ψυχιατρική πτέρυγα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Λος Άντζελες.

Πηγή : ΠΟΛΙΤΗΣ