Ευθύμης Γεωργόπουλος. Ο Αντρέας της «Οργής» μας αποκαλύπτεταιΜε αφορμή την παρθενική εμφάνιση του  Ευθύμη Γεωργόπουλου  στην τηλεόραση και την συμμετοχή του στην σειρά του ΑΝΤ1 «Οργή» μιλήσαμε μαζί του και μάθαμε για τον ρόλο του σ’αυτήν , όλα όσα τον γοητεύουν στον χαρακτήρα του ήρωα που υποδύεται, όλα όσα τον ενθουσίασαν στην μετουσίωση του σεναρίου αλλά και όσα του αρέσουν ως θεατής σ’αυτή.

Συνέντευξη στη Στέλλα Παπά

  1. Κύριε Γεωργόπουλε ,η φετινή τηλεοπτική σεζόν σας βρήκε να συμμετέχετε στην τηλεοπτική σειρά ΟΡΓΗ του ΑΝΤ1. Θέλετε να μας μιλήσετε λίγο γι’ αυτή σας την συνεργασία ;

Οι συνεργασίες συνήθως κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Πιστεύω ότι η συνεργασία που είχα με τον σκηνοθέτη μου, τους υπόλοιπους ηθοποιούς όσο και με όλο το συνεργείο ήταν καλή και με βοήθησε αρκετά στην πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Είναι  σημαντικό να υπάρχει αλληλοσεβασμός και κατανόηση ότι όλοι δουλεύουμε για ένα σκοπό και προσπαθούμε για το καλύτερο.

  1. Τι σας γοήτευσε στον τηλεοπτικό Αντρέα ;

Η αντοχή στην θλίψη και η προσήλωση του στο στόχο του, την εκδίκηση . Η εκδίκηση είναι κάτι που μπορεί να σε κρατήσει ζωντανό και να σε κάνει να αντέξεις πολλά αλλά όταν είσαι σε απόσταση αναπνοής από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και από την πραγματική σου ζωή θέλει πολύ κουράγιο να συνεχίσεις να βαδίζεις στον δρόμο της εκδίκησης μέχρι τέλους.

3. Βλέποντας  το σενάριο της σειράς να «ζωντανεύει » και να μετουσιώνεται  σε τηλεοπτικά επεισόδια απογοητευτήκατε ή εντυπωσιαστήκατε ;
 
Με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Το σενάριο, η πλοκή, η δράση και το τελικό αποτέλεσμα πέρασαν κατά πολύ το μέσο όρο των θεαμάτων που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Επίσης είμαστε σε μια εποχή που η κάθε τηλεοπτική σειρά έχει να ανταγωνιστεί σειρές με εντυπωσιακά νούμερα προϋπολογισμών σε ψηφιακές πλατφόρμες. Όταν άρχισα να βλέπω το αποτέλεσμα λοιπόν χάρηκα που είμαι και εγώ μέρος αυτής τη δουλειά και έκανα ότι περνά από το χέρι μου για να την κάνω ακόμα καλύτερη

*ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΕΤΟΣ»

  1. Τελικά ο Ανδρέας θα αποκαλύψει στην Μαρίνα την πραγματική του ταυτότητα ;

Ο Αντρέας θα κάνει ότι μπορεί μέχρι να τον προδώσει στην Μαρίνα ο ίδιος του ο εαυτός.

*Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΑΣ

5. Αλήθεια τι είναι αυτό που φέρνει πίσω στην Κύπρο τον Οδυσσέα; H αγάπη του για την Μαρίνα ή μήπως η δίψα για εκδίκηση ;

 

Η περιέργεια. Χωρίς αυτήν ο κόσμος θα ήταν βαρετός και τίποτα το θεαματικό δεν θα συνέβαινε. Πιστεύω είναι η περιέργεια του καθενός μας να αναμετρηθεί με τους δαίμονές του, να δει από κοντά την πραγματικότητα, να μετρήσει τις αντοχές του αλλά και το προσωπικό του μέγεθος και τελικά να δει αν μπορεί να σπάσει τα όρια του.

«Η εκδίκηση φτηνό και εξαρτησιογόνο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ »

  1. Εσείς εκδικείστε ;

Βρίσκω την εκδίκηση φτηνό και εξαρτησιογόνο συναίσθημα. Καλό είναι να δικαιωνόμαστε μέσα από την παρατήρηση και την βελτίωση του εαυτού μας και όχι να θέλουμε να είμαστε τιμωροί των πάντων.


7. Ως θεατής της «Οργής», ποια ιστορία παρακολουθείτε με αγωνία και γιατί ;

Οποιαδήποτε γυρίζεται τις ώρες που είμαι και ‘γω στο χώρο γυρίσματος. Μου αρέσει πολύ να βλέπω άλλους ηθοποιούς να εργάζονται.

  1. Πόσο εύκολο είναι να αποστηθίσετε και να ερμηνεύσετε τα λόγια σας στις σκηνές, εντός δύο-τριών ημερών ;

Όσο πιο πολύ ασχοληθώ με αυτό τόσο πιο εύκολο είναι. Δεν υπάρχει ούτε μαγικό ραβδί ούτε κάποιο φίλτρο που σε κάνει καλύτερο. Το μόνο που σε κάνει καλύτερο είναι το πόσο σε απασχολεί αυτό που κάνεις και πόση ώρα θα διαθέσεις σε αυτό για να το κάνεις καλά.

9. Εσάς τι σας κάνει να νιώθετε «Οργή» ;

Η αδικία σε βάρος των ανήμπορων. Αυτών που κατά την άποψη μου δεν έχουν κανένα περιθώριο αντίδρασης.


  1. Ποια η ωραιότερη σας στιγμή από τα γυρίσματα ;

Μάλλον θα αναφέρω μικρές στιγμές από την ζωή μέσα στα γυρίσματα. Το να είμαστε όλοι μαζί και να τρώμε κάτω από ένα υπόστεγο ενός σπιτιού μέσα στο δάσος στο Μητσερό ενώ βρέχει. Να λέμε αστεία και να πειράζουμε ο ένας τον άλλον και μετά να τελειώνει το διάλειμμα και να ξαναπαίρνουμε όλοι τις θέσεις μας. Μέσα στις καλύτερες στιγμές του γυρίσματος θα αναφέρω σίγουρα την τελευταία σκηνή που είχα με τον Νίκο Γκέλια (τελευταία συνάντηση Αντρέα Παύλου). Αλλά και την τελευταία σκηνή του Αντρέα και της Δήμητρας με την πολύ πολύ γλυκιά Ερμίνα Κυριαζή.

  1. Θα κάνατε θέατρο στην Κύπρο ;

Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα κάνω θέατρο οπουδήποτε, πόσο μάλλον στην Κύπρο που μου χάρισε μια υπέροχη σεζόν φέτος.

 ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 23 : 15 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΥΠΡΟΥ