Σχολικές Τσάντες: Αμέτρητα σχέδια σε περιμένουν ήδη στα Public!


Στα Public μας περιμένει από νωρίς και φέτος η μεγαλύτερη ποικιλία με αμέτρητα πρωτότυπα σχέδια σε σχολικές τσάντες,  καθώς και όλα τα απαραίτητα τετράδια, είδη γραφικής ύλης και ζωγραφικής για ιδανικό ξεκίνημα το νέο σχολικό έτος!

Τα μακροβούτια μπορεί να συνεχίζονται, αλλά το πρώτο κουδούνι της χρονιάς δεν είναι μακριά! Και επειδή η σχολική τσάντα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής κάθε νέας σεζόν, τα Public φέρνουν από νωρίς και φέτος την πιο πλούσια ποικιλία από σχολικές τσάντες, σχολικά είδη και είδη γραφικής ύλης που θα κάνουν κάθε στιγμή στο σχολείο ακόμη πιο συναρπαστική!

Στα Public μας περιμένουν αμέτρητες επιλογές σε τσάντες και κασετίνες από κορυφαία brands, οι οποίες είναι ανθεκτικές και προσφέρουν λειτουργικότητα, ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ηλικίας και καλύπτουν όλα τα γούστα. Τσάντες πλάτης, τρόλεϊ και σακίδια, με σχέδια αγαπημένων χαρακτήρων της Disney, ιδανικά για το νηπιαγωγείο ή το δημοτικό, ή με μοντέρνα μοτίβα για το Γυμνάσιο και το Λύκειο, όλα είναι διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα Public και στο Public.cy.

Παράλληλα, στα Public, οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να βρουν ιδέες για να γεμίσουν τη νέα τους τσάντα, με μια ασύγκριτη ποικιλία από τετράδια, είδη ζωγραφικής και γραφικής ύλης όπως στυλό, μολύβια, ξύστρες και γόμες, μεμονωμένα ή σε σετ, για να προετοιμαστούν πλήρως για τις ανάγκες της νέας χρονιάς.

Μην χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο! Μπες τώρα στο Public.cy, τον μοναδικό προορισμό για την «Back to School» εποχή, και απόκτησε με λίγα κλικ τα πιο cool σχολικά είδη για το παιδί σου, καθώς και προϊόντα και gadgets τεχνολογίας, για να ξεκινήσουν δυναμικά τη σεζόν!

Για κάθε μαθητή ή γονιό που ψάχνει ιδέες για μια πιο δημιουργική σχολική χρονιά, υπάρχει ένας μόνο προορισμός όπου θα τις βρει συγκεντρωμένες: Στα Public, φυσικά!