Ετοιμάσου για… ποοοολλλή μπάλα με Fiber Premium Extra TV από την Primetel


Η μπάλα στήνεται στη σέντρα και η Primetel σου προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσεις ζωντανά ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στο σπίτι, με fiber ταχύτητες διαδικτύου και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, από μόνο €49,99 τον μήνα.

Με το πακέτο τηλεόρασης Fiber Premium Extra TV, εκτός από απίστευτα γρήγορες ταχύτητες fiber 200mbps, μπορείς να απολαύσεις όλη την ποδοσφαιρική δράση στην Κύπρο, με όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Επιπρόσθετα, έχεις στη διάθεσή σου όλες τις αναμετρήσεις της Premier League, της La Liga και της Serie A, καθώς και των διοργανώσεων της UEFA, Champions League, Europa League και Conference League.

Παράλληλα, η Primetel φέρνει κοντά σου τα παιχνίδια μερικών από τα σπουδαιότερα κύπελλα της Ευρώπης, όπως το ιταλικό, το ισπανικό, το γαλλικό και το γερμανικό, αλλά και τους σημαντικότερους αγώνες από την ελληνική Super League.

Ταυτόχρονα, επιλέγοντας πακέτο τηλεόρασης Fiber Premium Extra TV, εκτός από πλούσια ποδοσφαιρική δράση, απολαμβάνεις blockbuster ταινίες και αγαπημένες σειρές, όλα σε υψηλή ευκρίνεια εικόνας.

Στόχος της Primetel, είναι να αναβαθμίζει συνεχώς την ψυχαγωγία σου και να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για την απόλυτη ψυχαγωγία στο σπίτι.

Κάνε την αίτησή σου σήμερα online μέσα από την ιστοσελίδα της Primetel ή του My Primetel App και επωφελήσου με μηδενικά τέλη εγγραφής και ενεργοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να αποκτήσεις το πακέτο, κάνε κλικ εδώ