ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:10


Μία νέα σειρά έρχεται την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 21:10 στο Omega Channel για να διηγηθεί την πιο γλυκιά και συναισθηματική ιστορία.

“Πόσα ψέματα μπορεί να πει ένας πατέρας για να διαφυλάξει την ευτυχία του παιδιού του;”

Έντονα συναισθήματα, αγωνίες, ανατροπές αλλά και γέλιο, με τη νέα σειρά «ΣΑΝ ΨΕΜΑ» να καλεί τους τηλεθεατές να αγαπήσουν  και να ταυτιστούν με μία πρωτότυπη, τρυφερή ιστορία. Σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη, έρχεται πληθωρική και ταυτόχρονα αληθινή και γήινη.

Γονεϊκή αγάπη, απώλειες, συμπτώσεις, έρωτες, συναρπαστικές και αναπάντεχες εξελίξεις, μέσα από τα μάτια και την ερμηνεία αγαπημένων πρωταγωνιστών και με πλοκή που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσμονή μας σε κάθε επεισόδιο.

Αν και όλα αρχίζουν από ένα αναγκαίο και φαινομενικά αθώο ψέμα, θα γίνουμε μάρτυρες της δύναμης αλλά και των συχνά δύσκολων ισορροπιών της σχέσης ενός πατέρα με τη μικρή κόρη του, όταν η ζωή τους αλλάζει βίαια. Ό,τι ήταν γνώριμο και αγαπημένο δίνει τη θέση του στην απουσία και την ανασφάλεια, ωθώντας αυτόν τον πατέρα να κάνει τα πάντα για να περιφρουρήσει την ευτυχία αλλά και να διατηρήσει την ισορροπία για το κοριτσάκι του. Και το κάνει, χωρίς ενδοιασμούς. Η ζωή, όπως πάντα,  επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις, αυτή τη φορά, όμορφες, γεμάτες έρωτα και συναίσθημα, όχι όμως, χωρίς παρεξηγήσεις, ανατροπές και δύσκολες αποφάσεις.

Μία γλυκιά σειρά για όλους, γεμάτη συγκίνηση, σχέσεις ζωής, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και έντονα συναισθήματα.

Λίγα λόγια την υπόθεση:

O Πέτρος (Νίκος Πολυδερόπουλος) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του Αλίκη αφού η γυναίκα του, τους εγκατέλειψε. Για να μην στεναχωρήσει τη μικρή της λέει ένα «γλυκό» ψέμα: ότι η μητέρα της δουλεύει στην Αφρική και πως της στέλνει καρτ ποστάλ και γράμματα, τα οποία όμως γράφει ο ίδιος, ενώ τα υπογράφει ως η μητέρα της. Ο Πέτρος έχει καταφέρει να κάνει την κόρη του να  πιστέψει το ψέμα του μέχρι τα έκτα γενέθλιά της, που η μικρή περιμένει οπωσδήποτε τη μητέρα της από την Αφρική. Εντελώς συμπωματικά την ίδια περίοδο ψάχνοντας έναν χώρο για το γύρισμα ενός διαφημιστικού, ο Πέτρος γνωρίζεται με τη Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού), μια νέα, όμορφη γυναίκα της οποίας η οικογένεια έχει ένα ιδιαίτερο καφενείο στην πόλη. Η Ζωή παρεξηγεί τις προθέσεις του Πέτρου θεωρώντας τον επίδοξο αγοραστή του οικογενειακού καφενείου τους. Όταν όμως καταλαβαίνει το λάθος της, ετοιμάζει μια τούρτα και πηγαίνει στο σπίτι του, για να του ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη τη μέρα όμως είναι τα γενέθλια της μικρής, η οποία μόλις την αντικρίζει θεωρεί πως είναι η μητέρα της. Και από εκεί ξεκινάνε όλα!

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης

Σενάριο Νίκος Παπαδόπουλος: Γλυκερία Κακούρη και Νικόλας Στραβοπόδης

Παραγωγή: Red Smile