Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Επιστροφή στην Ελλάδα, μετά το ταξίδι τους στη Νέα ΥόρκηΟ Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, από την αρχή της εβδομάδας, βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη, με αφορμή το 5ο Ετήσιο Δείπνο (5th Annual Gala) που διοργάνωσε η οργάνωση Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI) και όπου ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης ήταν επίσημος προσκεκλημένος. Το λαμπερό gala έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής και μάλιστα, μέρες πριν ήταν ήδη sold out.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι ο «Αγγελιοφόρος» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ξεσήκωσε τους υψηλούς προσκεκλημένους της ετήσιας δεξίωσης της “Ελληνικής Πρωτοβουλίας” αμέσως μετά το πέρας του βασικού προγράμματος της βραδιάς.

Παράλληλα, με τις προετοιμασίες της μεγάλης βραδιάς, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη επισκέφτηκαν σημαντικά σημεία της Νέας Υόρκης. Οι δυο τους έχουν βρεθεί ξανά στην πρωτευούσα του κόσμου αφού στο παρελθόν ζούσαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Αμερική. Αυτή τη φορά όμως ήθελαν να κάνουν τουρισμό και έτσι επισκέφθηκαν αρκετά μέρη στο “Μεγάλο Μήλο”. Μεταξύ άλλων, επισκέφτηκαν το Ground Zero, το εκκλησάκι του Άγιου Νικόλαου, αλλά και το δημόσιο Αμερικάνικο Σχολείο Hellenic Classical Charter School.

Feeling so good😊to be back in town 🍎 #Manhattan #DownTown #NewYork

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

Nωρίς το απόγευμα της Κυριακής, το λαμπερό ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα. Ο Σάκης και η Κάτια ήταν αρκετά ανανεωμένοι, αφού μπόρεσαν και βρήκαν λίγο χρόνο να χαλαρώσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές, χωρίς τα παιδιά τους. Φυσικά, η Αριάδνη, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και ο μικρός Απόλλωνας έλειψαν αρκετά στους γονείς τους, οι οποίοι ανυπομονούσαν να ξαναβρεθούν κοντά τους! Το TLIFE τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο.