Κωστής Μαραβέγιας: Τίτλοι τέλους στη σχέση του με την Νεφέλη Μουσούρα, μετά από δύο χρόνια!

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Νεφέλη Μουσούρα αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από δύο χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life. Όπως αθόρυβα ξεκίνησε η σχέση τους, έτσι αθόρυβα και τέλειωσε. Το ζευγάρι κρατούσε το ειδύλλιό του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια έκανε δημόσιες εμφανίσεις μαζί. Η αγάπη τους για τη μουσική μπορεί να τους ένωσε, καθώς η Νεφέλη είναι μία ταλαντούχα πιανίστρια, αλλά τελικά αποφάσισαν να λήξουν τη σχέση τους.

“Ο Κωστής ήταν δύο ολόκληρα χρόνια ζευγάρι με την Νεφέλη, αλλά τόσο εκείνος, όσο και η σύντροφός του δεν ήθελαν να βλέπουν την προσωπική τους ζωή στο προσκήνιο” αποκαλύπτει στενό φιλικό πρόσωπο του μουσικοσυνθέτη στην εφημερίδα και προσθέτει “Δυστυχώς, οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες δημιούργησαν ένα πρόγραμμα στο οποίο δεν μπορούσαν να συνδυάσουν και τις απαιτήσεις της προσωπικής τους ζωής. Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή. Συμφώνησαν να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι”.

To love story του ζευγαριού

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσω φιλικής παρέας και την πρώτη κοινή εμφάνισή του, έκανε το 2015, στην Επίδαυρο, στην παράσταση “Εκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη. Τότε ο Κωστής είχε αποφύγει να ξεκαθαρίσει τη φύση της σχέσης τους λέγοντας πως είναι απλά φίλοι, αλλά το τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους είχε ήδη ξεκινήσει. Η γλυκιά πιανίστρια και ο μουσικοσυνθέτης ήρθαν πιο κοντά, αφού μοιράστηκαν την κοινή τους αγάπη για τη μουσική. Από το 2015 και για τα επόμενα δύο χρόνια οι δυο τους απολάμβαναν ρομαντικές βραδιές γεμάτες μουσική αλλά και ταξίδια.