“Η Φάρμα” – Όσα είδαμε την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα!


Όσα είδαμε την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα!

Η «Φάρμα» άνοιξε και πάλι τις πόρτες της στους τηλεθεατές την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε το σύνθημα και οι παίκτες – αγρότες τα έδωσαν όλα!

Οι παίκτες πέρασαν μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα με αγροτικές δουλειές, δύσκολες δοκιμασίες, συμμαχίες, αντιπαλότητες, αλλά και μια γιορτή που… χτύπησε κόκκινο! Το κέφι άναψε με τα τραγούδια της Γωγώς Τσαμπά, η οποία επειδή δεν μπορούσε να είναι  στη Φάρμα είχε γράψει όλο το μουσικό της πρόγραμμα, στο στούντιο, ειδικά για το πασχαλινό γλέντι των αγροτών. 

Υπήρχαν, όμως, και ιδιαίτερες, συγκινητικές στιγμές κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας των παικτών, μέσω βίντεο, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.     

Αρχηγός της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος επέλεξε ως Υπηρέτες τον Κώστα Γκρέκα και τη Μαρία Μιχαλοπούλου. Μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, οι τηλεθεατές ψήφισαν, γι’ άλλη μια φορά, ως δημοφιλέστερο παίκτη τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Η νέα αποστολή των παικτών ήταν να φτιάξουν έναν κομποστοποιητή, να φτιάξουν το δικό τους αλεύρι με πετρόμυλο, να βάψουν αυγά με φυσικό τρόπο (κρεμμυδόφλουδες), να φτιάξουν λαμπάδες από κερί, τσουρέκια και μαγειρίτσα για το βράδυ της Ανάστασης. Επίσης, έπρεπε να κάνουν γενική καθαριότητα. Οι παίκτες ολοκλήρωσαν με επιτυχία την Αποστολή και ο Επιστάτης τους έδωσε το  Έπαθλο που ήταν η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους,  μέσω βίντεο, αλλά και ένα γιορτινό τραπέζι.

Η Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ του Κώστα Γκρέκα και του Βασίλη Μαντζουράνη, ο οποίος συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα 4 Αγωνίσματα (δεν  χρειάστηκε να γίνει το 5ο)  και βρέθηκε εκτός «Φάρμας». Την Παρασκευή 7 Μαΐου, οι αγρότες – παίκτες θα υποδεχτούν ένα νέο πρόσωπο, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και αυτή την  εβδομάδα, οι παίκτες θα αγωνιστούν όχι μόνο για την επιβίωσή τους και το Έπαθλο, αλλά και για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Όλοι θα αναμετρηθούν με τις αντοχές τους και θα ξεπεράσουν τα όριά τους. Ποιοι θα αντέξουν; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία τις δύσκολες δοκιμασίες; Ποιος θα αποχωρήσει;

Ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος αυτής της περιπέτειας; Ποιος θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 2008;

‘Τη μετάδοση της εκπομπής προσφέρουν τα προϊόντα Αλάμπρα’

«Η Φάρμα», κάθε Παρασκευή στις 21:20 και Σάββατο στις 22:30, με τον Σάκη Τανιμανίδη!