Απογείωσε την εμπειρία των κλήσεων σου με την τεχνολογία VoLTE από την Epic, το No1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο!


Τώρα διαθέσιμη και σε κατόχους συσκευών Samsung Galaxy.

Πιστή στην υπόσχεση της για να προσφέρει ένα εξαιρετικό δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, πρώτη η Epic έφερε στην Κύπρο την πρωτοποριακή τεχνολογία VoLTE (Voice over LTE) προς όφελος των συνδρομητών της τον περασμένο Δεκέμβριο. Μία τεχνολογία η οποία ‘απογειώνει’ την εμπειρία του καταναλωτή και που παρέχεται δωρεάν από την Epic στους συνδρομητές της

Αρχικά η τεχνολογία VoLTE υποστηριζόταν από ορισμένα μοντέλα smartphones αλλά στην πορεία επεκτείνεται και σε περισσότερα μοντέλα έτσι ώστε όλο και περισσότεροι συνδρομητές της Epic να μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν. Τώρα, η τεχνολογία VoLTE υποστηρίζεται και από ένα μεγάλο αριθμό συσκευών Samsung Galaxy, έτσι οι κάτοχοι τους μπορούν να την ενεργοποιήσουν στο κινητό τους και να απολαύσουν ακόμα πιο ποιοτική εμπειρία κλήσεων.  

H τεχνολογία VoLTE προσφέρει ταχύτερη πραγματοποίηση κλήσεων αφού οι κλήσεις VoLTE συνδέονται έως και δύο φορές πιο γρήγορα από ότι οι παραδοσιακές φωνητικές κλήσεις. Επιπρόσθετα οι συνδρομητές απολαμβάνουν πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις χάρη στην τεχνολογία Full High Definition (EVS – Enhanced Voice Services) σε σχέση με την τεχνολογία High Definition που προσφέρεται τώρα. Η καινούργια γενιά κλήσεων προσφέρει υψηλή πιστότητα φωνής, καθαρότητα ήχου και αξιοπιστία. Εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει την λειτουργία VoLTE στο κινητό τους είναι η ταυτόχρονη χρήση φωνής και δεδομένων κατά τη διάρκεια μίας κλήσης. Η τεχνολογία VoLTE επιτρέπει την μεταφορά δεδομένων με τις υψηλές ταχύτητες του δικτύου της Epic κατά τη διάρκεια μίας φωνητικής κλήσης, επιτρέποντας την δυνατότητα για multitasking μέσω κινητού.

Η διάθεση της υπηρεσίας VoLTE από την Epic στους συνδρομητές της αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι η συνεχής βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα για την εταιρεία. Με νέα πλάνα κινητής με πολύ περισσότερα data και με 50% έκπτωση αλλά και με 4 συνεχόμενα βραβεία που κατέκτησε από δύο διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων για το δίκτυό της, 2 από την umlaut ως «Best Mobile Network in Test» και 2 από την Ookla ως «το Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο», η Epic ως το No1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει υπηρεσίες που αναβαθμίζουν ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινή επικοινωνία του καταναλωτή για μια epic εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία VoLTE, τις συσκευές που την υποστηρίζουν καθώς και οδηγίες ενεργοποίησης της από τις ρυθμίσεις του κινητού σας επισκεφτείτε το https://bit.ly/epic-VoLTE