“Άγιος Παΐσιος” νέα τηλεοπτική σειρά, η Χριστίνα Παυλίδου θα υποδυθεί τη μητέρα του

Η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου θα ενσαρκώνει τη μητέρα του Αγίου Παϊσίου ενώ τον Άγιο Παΐσιο θα υποδύεται ο ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους.

Το σήριαλ θ’ αρχίσει να προβάλλεται από την Άνοιξη.

Θα πρωταγωνιστούν Έλληνες και Κύπριοι ηθοποιοί ανάμεσα τους:  ο Νικήτας Τσακίρογλου, η Σμαράγδα Σμυρναίου, ο Δημήτρης Δρόσος και ο Δημήτρης Σμυρναίου.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Στάμος Τσάμης ενώ η ιδέα για την σειρά ανήκει στον σεναριογράφο Γιώργο Τσιάκκα. Μια μεγάλη παραγωγή από εκατοντάδες ανθρώπους κομπάρσους και συνεργείο.

Η σειρά αποτελείται από δύο κύκλους και ξεκινά από τη γέννηση του Αγίου στα Φάρασσα της Καππαδοκίας, εστιάζει στο ξεριζωμό και την διαδρομή της οικογένειας του, μέχρι τη στιγμή που έφθασε στην Ελλάδα για να ακολουθήσει το «φωτεινό» δρόμο και αργότερα να εισέλθει στο Άγιο Όρος.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Κόνιτσα, στην Αθήνα και στα Ιωάννινα.

Πρόκειται για μια παραγωγή μεγάλης εταιρείας του κλάδου και τα γυρίσματα «αξιοποιούν και προβάλλουν την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τόπου, με κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς και με τη συμμετοχή αρκετών συνδημοτών μας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του ο Δήμος Κόνιτσας.

Πηγή : cyprusalive.com