Tο music.net.cy σε συνεργασία με το Public σου χαρίζουν 10 βιβλία από την βιογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου.


Tο music.net.cy σε συνεργασία με το Public σου χαρίζουν 10 βιβλία από την βιογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Τα Public φέρνουν στο κατάστημα τους στο Nicosia Mall, στις 31 Μαΐου και ώρα 18:00, τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε μια ανοικτή συζήτηση για τη ζωή του, τις εμπειρίες του και το βιβλίο του.

ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

  1. Κάνε LIKE το page music.net.cy  στο FACEBOOK 

  2. Κάνε subscribe στο page music.net.cy στο Youtube

  3. share το post  του διαγωνισμού

  4. συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΠΙΟ ΚΑΤΩ και λάβε μέρος στην κλήρωση

 

Κλήρωση Δευτέρα 10/6/2019 ζωντανά στην εκπομπή του Αγγελου Ιακωβίδη 7-9 το βράδυ στον ΚΛΙΚ FM 105.5

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις


Τα Public υποδέχονται τον Ντάνο
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παρουσιάσει τη βιογραφία του στις 31 Μαΐου στο Public του Nicosia Mall

Τι κάνει έναν άνθρωπο αυτό που είναι; Πώς φτάνει στο σημείο να συνειδητοποιήσει τι τον έχει σημαδέψει, τι έχει κερδίσει και τι έχει αφήσει πίσω του; Και, πάνω απ’ όλα, με ποιον τρόπο μπορεί κανείς να τα μεταδώσει όλα αυτά στους άλλους, βοηθώντας τους, ίσως, να κοιτάξουν καλύτερα μέσα τους; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός πια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ως Ντάνος, ξετυλίγει στο ομώνυμο βιβλίο του το κουβάρι της ζωής του.

Τα Public φέρνουν στο κατάστημα τους στο Nicosia Mall, στις 31 Μαΐου και ώρα 18:00, τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε μια ανοικτή συζήτηση για τη ζωή του, τις εμπειρίες του και το βιβλίο του. Ο Ντάνος ήταν κάποτε ένα άγνωστο παιδί από τη μικρή και κλειστή κοινωνία της Σκιάθου της δεκαετίας του 1980, όπου έκανε πολλές διαφορετικές δουλειές, πήγε στον Βόλο για να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο, γνώρισε τον έρωτα, έζησε έντονα, για να επιστρέψει στη Σκιάθο και να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Μετά ήρθε το Survivor, μια «μικρογραφία της πραγματικής ζωής» όπως γράφει, όπου απέδειξε την αξία του σε όλη τη χώρα και αγαπήθηκε από χιλιάδες ανθρώπους.

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο θα συνοδεύει η βιογράφος του, Αυγή Σαββίδου η οποία γεννήθηκε στην Κύπρο και ζει στη Λευκωσία. Την εκδήλωση θα προλογίσει η εκδότρια (Εκδοτική Αθηνών), Χριστιάνα Χριστοπούλου. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο δημοσιογράφος και πρεσβευτής φιλανθρωπίας του ιδρύματος Ελπίδα, Λούκας Φουρλάς. Μη χάσετε την μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε τον Ντάνο ο οποίος θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του στο Public του Nicosia Mall, την Παρασκευή, 31 Μαΐου στις 18:00.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι η αυτοβιογραφική διήγηση ενός ανθρώπου που κοιτούσε μόνο μπροστά. Είναι μια κατάθεση ψυχής που ως στόχο δεν έχει ούτε τον εντυπωσιασμό, ούτε τη φτηνή συγκίνηση. Το βιβλίο αυτό περιγράφει την πορεία ενός ανθρώπου, όπως την έζησε ο ίδιος, και όπως θέλει να την αφηγηθεί γλαφυρά στους άλλους για να καταλάβουν ποιος πραγματικά είναι. Είναι ταυτόχρονα ένα ψυχογράφημα, μια αυτοβιογραφία, και, όπως γράφει, μια παρότρυνση «σε αυτούς που ψάχνουν να αντικρίσουν τη δική τους δύναμη».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Ιανουαρίου 1982 και μεγάλωσε στη Σκιάθο. Έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό όταν το 2017 ταξίδεψε στον Άγιο Δομήνικο για να λάβει μέρος στο τηλεοπτικό παιχνίδι δύναμης και αντοχής Survivor, το οποίο κέρδισε με την ψήφο των τηλεθεατών. Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, επιχειρηματίας και εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι. Ασχολείται με κικ μπόξινγκ, ταεκβοντό και παγκράτιο. Από τον Φεβρουάριο του 2018, εργάζεται ως ηθοποιός. Είναι influencer και brand ambassador, καθώς και Πρεσβευτής Καλής Θέλησης του Ιδρύματος Ελπίδα Κύπρου για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία. Είναι επίσης ομιλητής σε εταιρικά συνέδρια ενώ συνεχίζει ανελλιπώς να υπηρετεί τα θαλάσσια σπορ κάθε καλοκαιρινή σεζόν στη Σκιάθο.

ΑΥΓΗ ΣΑΒΒΙΔΟΥ

Η Αυγή Σαββίδου γεννήθηκε στην Κύπρο και ζει στη Λευκωσία. Εργάστηκε ως στέλεχος σε ακαδημαϊκό οργανισμό, διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας σε πολυεθνική και υπεύθυνη τηλεοπτικών παραγωγών σε κανάλι. Υπήρξε αρχισυντάκτρια περιοδικών lifestyle, καθώς και food & travel editor. Από το 2012 είναι σύμβουλος εταιρικής κουλτούρας. Διδάσκει σεμινάρια επαγγελματικής απόδοσης ενώ συνεργάζεται με διευθυντικά στελέχη για θέματα διοίκησης. Ασχολείται επίσης με professional branding και καθοδηγεί επαγγελματικά συνέδρια. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στη Νέα Υόρκη. Είναι επίσης κάτοχος MBA με ειδικότητα το Management.