«Ψυχολογική επίδραση των Μέτρων προστασίας κατά του COVID-19»


Έρευνα του Κέντρου Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου Κύπρου

Καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε μια νέα πραγματικότητα και να συμμορφωθούμε στους νέους κανόνες για καλύτερη αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού (COVID-19). Η παρούσα έρευνα του Κέντρου Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιείται με αφορμή την επικρατούσα κατάσταση και με στόχο να αξιολογήσει τις επιπτώσεις της πανδημίας και των μέτρων προστασίας στην ψυχική υγεία και στην ποιότητα ζωής. Παράλληλα, τα αποτελέσματα της έρευνας θα δώσουν σημαντικές πληροφορίες στο κράτος για τις ανάγκες των πολιτών και για εφαρμογή μέτρων στήριξης.

Η έρευνα απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Η συμμετοχή είναι ανώνυμη και εθελοντική. Καλείστε να απαντήσετε σε ένα ανώνυμο διαδικτυακό ερωτηματολόγιο διαρκείας 8-10 λεπτών.  Η έρευνα έχει λάβει έγκριση από την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπρου.

Προσβλέπουμε στην συμμετοχή τόσο της Πανεπιστημιακής κοινότητας όσο και της ευρύτερης κοινότητας στη χώρα μας.

Για να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο πατήστε σε αυτό το σύνδεσμο:

Ψυχολογική επίδραση των μέτρων προστασίας κατά του COVID-19

Εάν ο παραπάνω σύνδεσμος δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να αντιγράψετε τον παρακάτω σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού:

https://redcap.ucy.ac.cy/surveys/?s=JTRDPNNJHR

Για οποιαδήποτε ερώτησή ή διευκρίνηση σχετικά με τη έρευνα, επικοινωνήσετε με την εκπρόσωπο της ερευνητικής ομάδας, Ιουλία Σολωμού, isolom01@ucy.ac.cy ή με την υπεύθυνη του προγράμματος, Καθηγήτρια Φώφη Κωνσταντινίδου, fofic@ucy.ac.cy.