Πρωτοποριακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Προσομοίωσης με τη σφραγίδα της DanatCon


Τον πρωτοποριακό Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Προσομοίωσης “DanatCon Business Challenge”, o οποίος έχει πλέον καταστεί θεσμός στο χώρο του κυπριακού επιχειρείν, διοργανώνει για τρίτη φορά η εταιρεία DanatCon.

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Προσομοίωσης “DanatCon Business Challenge” θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Μαΐου 2020, στο Ξενοδοχείο St. Raphael στη Λεμεσό και είναι ανοικτός για όλους τους οργανισμούς και επιχειρήσεις, που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή. 

Στη διάρκεια του Διαγωνισμού, οι εταιρείες θα κληθούν να διαχειριστούν σε ένα εικονικό περιβάλλον, τις σημαντικές προκλήσεις διοίκησης μιας επιχείρησης, λαμβάνοντας στρατηγικές αποφάσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, στη στρατηγική προϊόντων και τοποθέτηση στην αγορά, θέματα ανταγωνιστών, στελέχωσης και διαχείρισης προσωπικού, στρατηγικές και προγράμματα μάρκετινγκ, διαχείρισης καναλιών διανομής, καθώς και οικονομικής διαχείρισης. Απώτερος στόχος είναι, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής προσομοίωσης, οι συμμετέχοντες να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη αξία για τον οργανισμό που διοικούν, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο ανταγωνιστικό περιβάλλον. 

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Προσομοίωσης η DanatCon θα χρησιμοποιήσει το κορυφαίο και διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό εργαλείο επιχειρηματικής προσομοίωσης, για το οποίο έχει πρόσφατα διακριθεί, καθώς κατέκτησε βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Α.Δ», στα “Cyprus HR Awards 2019”.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο “DanatCon Business Challenge” οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με την Μέλπω Ευσταθίου στο τηλέφωνο 99551066 η αποστέλλοντάς email στο Melpo@danatcon.com 

DanatCon – Ηγέτης στη διαχείριση επιχειρηματικών ταλέντων και ηγετών

Η DanatCon είναι μια διεθνής εταιρεία διαχείρισης και εκπαίδευσης επιχειρηματικών ταλέντων και ανάπτυξης ηγετών, η οποία διατηρεί το μεγαλύτερο όγκο εργασιών της στο εξωτερικό, έχοντας παράλληλα ισχυρή παρουσία και στην Κύπρο. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και συμβάλλει στην καλλιέργεια κουλτούρας διαχείρισης και ανάπτυξης καριέρας των εργαζομένων.