Προκαλεί αηδία – Έκανε 42 πλαστικές για να μοιάζει στον Ken, τον boyfriend της Barbie! (Photos)


Ως «αληθινό Κεν» -ναι, ναι, τον σύντροφο της Μπάρμπι- περιγράφει τον εαυτό του ο Rodrigo Alves, ο οποίος έχει ξοδέψει περισσότερα από 380.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις με αποτέλεσμα να μοιάζει στην κούκλα.

Σχεδόν 13.000 ευρώ δόθηκαν για ανόρθωση γλουτών, 30.000 για ενθέματα σιλικόνης στο στήθος και 60.000 για την γλυπτική κοιλιακών- από δικό του λίπος και δέρμα! Στους επικριτές του, που λένε πως θα μπορούσε να γυμναστεί, ο ίδιος απαντά πως δεν λειτουργεί γι’ αυτόν το γυμναστήριο λόγω μιας ενδοκρινολογικής διαταραχής.

Ο Βραζιλιάνος Rodrigo, που ζει στο Λονδίνο, λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβάλλεται, δηλαδή περίπου 15 το χρόνο.

Ήδη έχει μπει στο χειρουργείο 42 φορές και λέει πως δεν ήταν πρόθεσή του να μοιάσει στην κούκλα Κεν αλλά έχει πια συμφιλιωθεί με το σώμα του.

«Γεννήθηκα με λάθος σώμα, η ψυχή μου ποτέ δεν ταίριαζε με αυτό και τώρα ταιριάζει», δήλωσε στην εφημερίδα Mirror. «Δεν είχα σκοπό να μοιάσω στον Κεν, αλλά ο κόσμος σχολίαζε ολοένα και περισσότερο πόσα κοινά είχαμε. Μου αρέσει η εικόνα μου αλλά θα συνεχίσω με τις επεμβάσεις».

Η πρώτη επέμβαση έγινε το 2004 επειδή ο Rodrigo ένιωθε πως υστερούσε σε σχέση με τους trendy φίλους που είχε κάνει ενώ σπούδαζε στο Λονδίνο. Η λίστα των επεμβάσεων περιλαμβάνει μπότοξ, πλαστικές στη μύτη, λιποαναρροφήσεις και εμφυτεύματα.

Υπήρξαν και δύσκολες στιγμές καθώς κινδύνεψε να χάσει το χέρι του από μόλυνση που προκλήθηκε από διαρροή υγρού, αλλά μπήκε και η ζωή του σε κίνδυνο με την καρδιά του να απειλείται. Έμεινε τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο και με την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων του επέστρεψε στη Βρετανία.

Δύο φορές το χρόνο κάνει μπότοξ ενώ καθημερινά παίρνει κοκτέιλ χαπιών, μεταξύ άλλων με κολλαγόνο, κατά της κατακράτησης υγρών και για την ανάπτυξη της τριχοφυΐας. Μπορεί να μην είχε στόχο να μοιάσει στον Κεν αλλά, όπως εξομολογείται, τον θαυμάζει επειδή έχει την εικόνα του ιδανικού άνδρα.

ken2 ken3 ken4 ken5 ken6 ken7

 

Πηγή: newsbeast.gr