Ελληνική Αστυνομία – Σχεδόν σίγουροι ότι οδηγούσε ο Παντελίδης


​Σαράντα μέρες πέρασαν από το τραγικό πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου… την ημέρα, δηλαδή, που κόπηκε ξαφνικά το νήμα της ζωής του αγαπημένου τραγουδιστή μικρών και μεγάλων Παντελή Παντελίδη.

Την Κυριακή, πλήθος κόσμου στάθηκε στο πλευρό της οικογένειας του… Όλοι μαζί έκλαψαν για το χαμό του Παντελή στο μνημόσυνο όπου τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα… στην εκκλησία που πριν από περίπου ένα μήνα έγινε και η κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή.

Την ίδια στιγμή, τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα… Η αστυνομία συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις έρευνες για το τι συνέβη εκείνη την Πέμπτη.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας περιμένουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του «εγκεφάλου» του μοιραίου τζιπ, προκειμένου να διαπιστωθεί το κατά πόσο μπορεί να υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα στο όχημα.

Ο «εγκέφαλος», ο οποίος είναι το όργανο του αυτοκινήτου που «μιλάει» στα δυστυχήματα, εξετάζεται από ειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας «Mercedes-Benz Hellas», το οποίο κλήθηκε στο σημείο όπου βρίσκεται το τζιπ.

«Το όχημα δεν μετακινήθηκε στιγμή για να μην υπάρχουν υπόνοιες για το οτιδήποτε. Το προσωπικό της εταιρίας ήρθε στο σημείο με σύγχρονο εξοπλισμό και έκανε τη δουλειά του. Τα αποτελέσματά τους από την πραγματογνωμοσύνη αυτή θα γίνουν γνωστά σε περίπου ένα μήνα», λέει αστυνομική πηγή στον Ελεύθερο Τύπο.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. τονίζει στην εφημερίδα πως όλα δείχνουν ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν σε άριστη κατάσταση, καθώς ήταν καλοσυντηρημένο και είχε καινούργια λάστιχα. Επιπλέον, πηγές από την Τροχαία αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δημιουργεί αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο οδηγός.

«Από τα στοιχεία που έχουμε είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Θα γίνουμε απόλυτα σίγουροι όταν πάρουμε στα χέρια μας τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που θα πιστοποιούν που καθόταν ο καθένας».

Οι αστυνομικοί τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως ρίξουν περισσότερο φως στις συνθήκες του δυστυχήματος, καθώς θα πάρουν συμπληρωματική κατάθεση από την 21χρονη Φρόσω. Όταν έδωσε την πρώτη της κατάθεση βίωνε μετατραυματικό σοκ και έτσι δεν είχε καταφέρει να δώσει πολλά στοιχεία στους άνδρες της Τροχαίας.

Από την άλλη, η 30χρονη Μίνα Αρναούτη συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμού σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

 

Πηγή: star.gr