Προϊόντα «ΑΛΑΜΠΡΑ»: Αφοσίωση που μπορείς να τη γευτείς


Η Γαλακτοβιομηχανία Α/φοι Πέτρου – «ΑΛΑΜΠΡΑ» με στόχο να αναδείξει τις αξίες, την ιστορία, και την προσήλωσή της στην εξέλιξη και την ποιότητα, δημιούργησε μια νέα επικοινωνιακή εκστρατεία εικόνας με σλόγκαν «Αφοσίωση που μπορείς να τη γευτείς». Έμπνευση για τη νέα εκστρατεία, αποτέλεσε η πραγματική ιστορία της οικογένειας Πέτρου και πιο συγκεκριμένα του ιδρυτή και Γενικού Διευθυντή της εταιρείας, κ. Γιώργου Πέτρου. 

Αφοσίωση. H λέξη που εδώ και δεκαετίες συνοδεύει τη γαλακτοβιομηχανία «ΑΛΑΜΠΡΑ» σε κάθε της βήμα. Αφοσίωση στην ποιότητα, στην παράδοση, στη γεύση. Αφοσίωση στις πρώτες οικογενειακές συνταγές, αυτές της γιαγιάς Κακουλούς, που κέρδισαν μία θέση στο τραπέζι χιλιάδων νοικοκυριών στην Κύπρο.

Σε αυτές τις παραδοσιακές συνταγές παρασκευής των γαλακτοκομικών προϊόντων στηρίχθηκε η δημιουργία της γαλακτοβιομηχανίας «ΑΛΑΜΠΡΑ» τον Απρίλιο του 1982, μεταφέροντάς τις από γενιά σε γενιά, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμά τους. Με γνώμονα πάντα, την αφοσίωση, την αγάπη και το πείσμα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα «ΑΛΑΜΠΡΑ» και «Η Γιαγιά» παράγονται από 100% φρέσκο αγελαδινό, πρόβειο και αιγινό γάλα, που προμηθεύεται η εταιρεία από όλη την Κύπρο. 

 Από τους πρώτους κιόλας μήνες κυκλοφορίας, τα προϊόντα «ΑΛΑΜΠΡΑ» κέρδισαν τους καταναλωτές, ενώ το 1988 η εταιρεία πραγματοποίησε την πρώτη της εξαγωγή χαλλουμιού στην Αγγλία, σηματοδοτώντας έτσι μία νέα εποχή εξαγωγών. 

Η εταιρεία δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσθέτοντας στη γκάμα της συνεχώς νέα προϊόντα, συνδυάζοντας τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, με την εμπειρία και τις αυθεντικές, οικογενειακές συνταγές. Διαθέτει τον πιο τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό στην Κύπρο, που με σεβασμό στο περιβάλλον, εξασφαλίζει και εγγυάται την ποιότητα των παραγομένων προϊόντων της.

Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η εταιρεία Α/φοι Πέτρου στηριζόμενη στην ανθρωποκεντρική σχέση με τους συνεργάτες της και σε συνδυασμό με τη σταθερή ποιότητα στα προϊόντα της, κατέκτησε μια εξέχουσα θέση στην κυπριακή βιομηχανία. 

Μια ιστορία βασισμένη στην αφοσίωση στην παράδοση, στην αγάπη για το προϊόν και τους άρρηκτους οικογενειακούς δεσμούς…  Μια αφοσίωση, που μπορείς να τη γευτείς…

Μπορείτε εδώ να δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας «ΑΛΑΜΠΡΑ»