Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: Χιλιάδες προνόμια, σε ένα μόνο app


Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, εδώ και χρόνια φροντίζει να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, με προσφορές, δώρα, εκπτώσεις και πολλά προνόμια. Γι’ αυτό και έγινε μέρος της καθημερινότητάς σου. Οι ανάγκες σου όμως αλλάζουν, οι απαιτήσεις σου αυξάνονται και η Κάρτα Νέων εξελίσσεται, για να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή.

Τώρα, μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ τη δική σου κάρτα, κάνοντας την αίτησή σου μέσω του app European Youth Card Cyprus.  Αφού παραλάβεις τη φυσική σου κάρτα, θα έχεις τη δυνατότητα να την έχεις και στο κινητό σου, σε ψηφιακή μορφή. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Google Play και AppStore (EYCA Cyprus).

Χιλιάδες προσφορές τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη, βρίσκονται στα χέρια σου και είναι διαθέσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού. Και αν ακόμη δεν έχεις τη δική σου Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κατεβάσεις το app στο κινητό σου, να κάνεις την αίτησή σου και να επωφεληθείς των προνομίων.

Οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων έχουν πρόσβαση σε πέραν των 100.000 επιχειρήσεων τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη. Προσφέρονται ωφελήματα και εκπτώσεις σε χώρους και εκδηλώσεις Πολιτισμού/Ψυχαγωγίας, σε εστιατόρια, μπαράκια, σε εκπαιδεύσεις, σε καταστήματα και υπηρεσίες  Υγείας και Ομορφιάς, στον Αθλητισμό, σε Ξενοδοχεία, σε Υπηρεσίες, Καταστήματα και Ταξίδια, σε περίπου 40 χώρες στην Ευρώπη. 

H Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, εκδίδεται στην Κύπρο από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου σε νέους της Κύπρου από 13 μέχρι 30 χρόνων, με κόστος 10 ευρώ και διάρκεια 1 χρόνο.

Ζήσε τη ζωή σου όπως εσύ θες, με τους δικούς σου κανόνες. Επωφελήσου των προνομίων της κάρτας νέων και απόλαυσε κάθε στιγμή στο μάξιμουμ.

Μάθε περισσότερα εδώ.