Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Coca – Cola


Στιγμές χαράς, συγκίνησης και πανηγυρισμών ετοιμάζεται να μοιραστεί με χιλιάδες φιλάθλους το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων, με την διοργάνωση του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ & Β’ Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024.

Η κλήρωση του πρώτου γύρου, πραγματοποιήθηκε στην παρουσία εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ Νίκου Νικολάου, του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά και του Senior Brand Manager CCHBC της χορηγού εταιρείας Coca – Cola Λούη Κάγκα.

Σε ομιλία του ο κ. Κάγκας, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες ανέφερε πως «Το Κύπελλο Coca – Cola αποτελεί πλέον ένα αναπόσπαστο μέρος της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Κύπρου αφού θεσμοθετείται από την Coca – Cola από το 1962. Ένας θεσμός λοιπόν και ένα προϊόν αγκαλιάζουν όλες τις ομάδες, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε φίλαθλο να ονειρευτεί την επιτυχία και να στηρίξει με την σωστή παρουσία του στο γήπεδο την αγαπημένη του ομάδα. Ο αθλητισμός άλλωστε αποτελεί κεντρικό πυλώνα της διαχρονικής μας στρατηγικής.

Ευχόμαστε και φέτος να ζήσουμε μαγικές στιγμές γεμάτες συγκίνηση, πάντοτε στo πλαίσιo της αθλητοπρέπειας, του σεβασμού, της αγάπης για το άθλημα και της συμπερίληψη, γιατί η μαγεία του Κυπέλλου Coca-Cola ανήκει σε όλους», είπε ο κ.  Κάγκας.

Πιο κάτω τα ζευγάρια της κλήρωσης:

-Πάφος, ΠΑΕΕΚ και ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα περνάνε απευθείας στη Β΄ Φάση

-Το δέκατο ζευγάρι είναι Ομόνοια Αραδίππου – Εθνικός Άχνας

-Το ένατο ζευγάρι είναι Ολυμπιακός – Καρμιώτισσα

-Το όγδοο ζευγάρι είναι ΑΕΚ – Αχυρώνας/Ονήσιλος

-Το έβδομο ζευγάρι είναι Αγία Νάπα – Απόλλων

-To έκτο ζευγάρι είναι Ανόρθωση – ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς

-Το πέμπτο ζευγάρι είναι Ακρίτας Χλώρακας – ΑΕΖ

-Το τέταρτο ζευγάρι είναι Οθέλλος – Διγενής Ακρίτας Μόρφου.

-Το τρίτο ζευγάρι είναι ΑΠΟΕΛ – Πέγεια 2014

-Το δεύτερο ζευγάρι είναι Νέα Σαλαμίνα – ΕΝΠ.

-To πρώτο ζευγάρι είναι Δόξα – Ομόνοια 29Μ.

Η Coca-Cola, ως ο διαχρονικός υποστηρικτής του θεσμού εδώ και 62 χρόνια, αποτελεί το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό, έχοντας ταυτιστεί με τα μεγάλα ντέρμπι και τις ανεπανάληπτες στιγμές, που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.