‘Μαζί στη ζωή’ 32η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΑΣΥΚΑΦ


Με το σύνθημα “Σημαίνει πολλά,” ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργάνωσε την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023, Διάσκεψη Τύπου στη Λεβέντειο Πινακοθήκη. Σκοπός της διάσκεψης ήταν η παρουσίαση της 32ης Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης με τίτλο “Μαζί στη ζωή”.  Στόχος αυτής της εκστρατείας είναι η συλλογή χρημάτων για τη συνέχιση, την ανάπτυξη και τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών, των προγραμμάτων πρόληψης και έρευνας που προσφέρει ο Σύνδεσμος.

Κάθε εισφορά στον ΠΑΣΥΚΑΦ μεταφράζεται σε ανακούφιση, φροντίδα και υποστήριξη. Σημαίνει συμπαράσταση, δύναμη και αισιοδοξία. Κάθε συνεισφορά, όσο μικρή και αν είναι, έχει μεγάλη σημασία! Γιατί στον ΠΑΣΥΚΑΦ γινόμαστε ένα μαζί… δίνουμε ελπίδα στη ζωή!

Εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου, με αποστολή SMS στο 7060 με κωδικό PASYKAF 5, 3 ή 1, με ηλεκτρονικές εισφορές στο www.pasykaf.org. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί οδικός έρανος από τις 4 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί Ολοήμερος Τηλεοπτικός Μαραθώνιος σε συνεργασία με τον Alpha Κύπρου, την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ, Δρ. Άννα Αχιλλεούδη, υποδέχθηκε θερμά τους προσκεκλημένους και υπογράμμισε πως «συνεχίζουμε να είμαστε “Μαζί στη ζωή”, περισσότερα από 37 χρόνια. Διεκδικούμε καθημερινά καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, καθώς και για τους οικείους τους».

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ, κύριος Νικόλας Φιλίππου, επεσήμανε πως «ο ΠΑΣΥΚΑΦ εδώ και 37 χρόνια φροντίζει τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειες τους. Παρέχει δωρεάν επαγγελματικές υπηρεσίες υποστηρικτικής και ανακουφιστικής φροντίδας. Εστιάζει σε θέματα πρόληψης, έρευνας και δικαιωμάτων των ατόμων με εμπειρία καρκίνου. Το 2022 με τη δική σας βοήθεια ο ΠΑΣΥΚΑΦ κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες 7,070 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 35,717 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο». Στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της εκστρατείας καθώς και όλους τους εθελοντές.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης εκ μέρους του ‘Υπερήφανου Υποστηρικτή’ της εκστρατείας ΟΠΑΠ Κύπρου ο  κύριος Ισίδωρος Μακρίδης, Μέλος του Δ.Σ., εκ μέρους της Universal Life η Ανώτερη Λειτουργός Marketing, κυρία Αιμιλία Ορφανίδου, και εκ μέρους της Primetel ο Διευθυντής Πωλήσεων, κύριος Ευριπίδης Κυριάκου. Μαζί μας βρισκόταν επίσης η κυρία Μαγδαληνή Σισμαλόγλου, η οποία έχει βιώσει τις υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ και επιθυμούσε να μοιραστεί τη δική της προσωπική εμπειρία μαζί μας.

Ο  έρανος διεξάγεται όλο το μήνα Οκτώβριο με στόχο τη συλλογή του ποσού των 550 000 ευρώ για να προσφέρει ο Σύνδεσμος παγκύπρια δωρεάν υπηρεσίες, προγράμματα πρόληψης και έρευνας στα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους!

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου όπως φιλανθρωπικό δείπνο, τόμπολά, Family Fun Day, Walking for Life, περπάτημα στη φύση, ποδηλασία και πεζοπορία. Επίσης θα διεξαχθεί έρανος σε υπεραγορές και πολυκαταστήματα όπου το κοινό θα μπορεί να κάνει την εισφορά του. Η εκστρατεία διεξάγεται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνων Νόμου του 2014, με αριθ. Άδειας Ν.Π. 43/2023, που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/08/2023-31/12/2023. Όλοι οι εθελοντές που συμμετέχουν φέρουν μαζί τους εξουσιοδότηση για τον έρανο. Όλες οι εισφορές προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά το κοινό για την εισφορά του, τον ‘Υπερήφανο Υποστηρικτή’ της εκστρατείας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το ‘Διαχρονικό Χορηγό’ Universal Life, τον ‘Τηλεπικοινωνιακό Χορηγό’ Primetel, τον ‘Επίσημο Υποστηρικτή Προβολής’ Mesivria, τον ‘Χορηγό Επικοινωνίας’ Alpha Κύπρου, όλους τους Υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκστρατεία ‘Μαζί στη ζωή’.

Μαζί στη ζωή, λοιπόν και φέτος!

Γιατί το να προσφέρουμε σημαίνει πολλά!