«Πολυαγαπημένες μέρες» – Η Κυπριακή ταινία στα K-Cineplex


Για πρώτη φορά στην ιστορία του κυπριακού κινηματογράφου, ντοκιμαντέρ προβάλλεται σε εμπορική ζώνη στους κινηματογράφους K- CINEPLEX.

Η ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής ντοκιμαντέρ Walking Around The World και τα K-CINEPLEX παρουσιάζουν το δημιουργικό ντοκιμαντέρ “Πολυαγαπημένες μέρες”.

«Το «Beloved Days» είναι ένα ερωτικό γράμμα σε μια ανέμελη εποχή όπου άνθρωποι που δεν είχαν ιδέα τι είναι το σινεμά, είχαν το ίδιο το σινεμά στην πίσω αυλή τους… Άνθρωποι χαμογελαστοί, ανοιχτόκαρδοι, φιλόξενοι, χωρατατζήδες. Και που συμπτωματικά έζησαν τις τελευταίες μέρες της κυπριακής αθωότητας λίγο πριν την τρομοκρατία, το πραξικόπημα, την εισβολή».

Το δημιουργικό ντοκιμαντέρ, «Πολυαγαπημένες μέρες», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πατσαλίδη και σενάριο-παραγωγή Γιώργου Αβράαμ, έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα εξαιρετικές κριτικές.

Οι «Πολυαγαπημένες μέρες» ένα «Διορατικό», «Συναρπαστικό», «Συγκινητικό» ντοκιμαντέρ είναι έτοιμο να «προκαλέσει» να «ενθουσιάσει» και να «διασκεδάσει» το κοινό.

Το ντοκιμαντέρ, που μετρά τέσσερα χρόνια έρευνας και δύο χρόνια γυρισμάτων, είναι παραγωγής Walking Around The World σε συμπαραγωγή με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργειου Παιδείας (Συμβουλευτική Επιτροπή Κινηματογράφου-ΣΕΚΙΝ), Filmblades, Atlantis και Roll Out Vision Services.

Έναρξη προβολών:
Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016, στους κινηματογράφους K-CINEPLEX σε όλες τις πόλεις.

beloved_days2