Ποιος αποχωρεί τη Δευτέρα από το #GNTMgr; Ηρακλής, Ρασέλ ή Πέτσας;


Οι απόψεις και τα σχόλια διχάζουν και η αγωνία μεγαλώνει για το #GNTMgr

Μπορεί να είναι ακόμη Παρασκευή και να μας χωρίζουν δύο ημέρες μέχρι το καινούργιο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model της Δευτέρας, όμως μετά την άδικη αποχώρηση της Ξένιας και όλα όσα έγιναν με Δημοσθένη και Ανδρέα ανυπομονούμε να δούμε ποιος είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από το reality μοντέλων. Έχει ήδη κυκλοφορήσει spoiler που θέλει τη Ρασέλ έξω από το σπίτι του GNTM, ωστόσο δεν ξέρουμε αν θα γίνει αυτή την εβδομάδα ή πιο μετά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με κάποιες φοβίες τους και ακόμη δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει. Στη δοκιμασία που έρχεται τα επίδοξα μοντέλα θα πρέπει να φωτογραφηθούν με έντομα και κάτι μας λέει πως πολλοί είναι αυτοί που θα αντιδράσουν.

Το τρέιλερ δημοσιεύθηκε στο Instagram account του GNTM με τους fans να αναρωτιούνται ποιος αποχωρεί και τα σχόλια να διχάζονται και να λένε πότε Ρασέλ και πότε Ηρακλής. Και άντε για την Ρασέλ λόγω του βίντεο να το καταλάβουμε, για τον Ηρακλή όμως πώς έχει προκύψει κάτι τέτοιο όταν έχει γίνει γνωστό πως βρίσκεται στους εννιά του σπιτιού;

Στις οντισιόν ο Ηρακλής είχε πει πως το μόνο πράγμα που φοβάται είναι οι κατσαρίδες, και τη Δευτέρα θα δούμε κατσαρίδες.

Είναι δυνατόν οι κριτές να διώξουν από το παιχνίδι το απόλυτο φαβορί και τον επίσημο αγαπημένο του κοινού;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επόμενη αποχώρηση στο ριάλιτι θα είναι γένους αρσενικού. Συγκεκριμένα ο 22χρονος Παναγιώτης Πέτσας θα είναι αυτός που θα βρεθεί εκτός παιχνιδιού μετά τη δοκιμασία.

Μάλιστα, ο νεαρός με τα εντυπωσιακά γαλάζια μάτια και τον ήρεμο χαρακτήρα αποχωρεί λίγο πριν γίνει το makeover των παικτών, στο οποίο όπως μαθαίνουμε θα υπάρξει ένταση και δραματικές στιγμές από τους παίκτες που μάλλον δεν θα δουν με πολύ καλό μάτι τις αλλαγές που θα τους ζητηθεί να κάνουν.

Πηγή : reporter.com.cy