Περιλήψεις και φωτογραφικό υλικό σειρών 28/20 (4-10/7/20)

Άγριες Μέλισσες 4-10/7/20 19:15

Επεισόδιο 34:

Υπόθεση: Η Θεοδοσία κάνει μια ειλικρινή φιλική προσέγγιση στην Ελένη, γεμίζοντας περισσότερες ενοχές τον Λάμπρο και την Ελένη. Παράλληλα ο Νέστορας κάνει την πρώτη επίσημη γνωριμία με τον εγγονό του. Θα μπορέσει αυτή τη φορά να προσεγγίσει την οικογένεια του γιου του; Το σχέδιο του Κωνσταντή στέφεται με επιτυχία όταν κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και εκείνη ρεζιλεύεται καθώς τριγυρνάει στο χωριό με τα εσώρουχα. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο. Την ίδια ώρα ο Κυπραίος συγκρούεται με την Μυρσίνη και διαλύει τον παράνομο δεσμό τους. Το ίδιο βράδυ η Βιολέτα καταρρακωμένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών γίνεται η επίσημη δεξίωση προς τιμήν του Νικηφόρου και της Ασημίνας. Η Ανέτ βρίσκει την ευκαιρία να τρυπώσει στο γραφείο του Δούκα και να βρει αποδείξεις για την απατή που έκανε ο αδερφός της με τη διαθήκη του πατέρα τους, ενώ ένας χορός της Δρόσως και του Νικηφόρου θα ξυπνήσει στη μικρή αδερφή Σταμίρη απαγορευμένα πάθη.

Επεισόδιο 35:

Υπόθεση: Ο Μιλτιάδης καταφέρνει τελευταία στιγμή να σώσει την Βιολέτα απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, γεγονός που θα τους φέρει πιο κοντά. Παράλληλα, ο Δούκας προσπαθεί να βρει λύσεις για να πουλήσει η Ελένη τα χωράφια της και να μη ναυαγήσουν τα σχέδια για τη βιομηχανική ζώνη. Στο ίδιο μοτίβο ο Κυπραίος το παίζει σε διπλό ταμπλό απ’ τη μια βοηθώντας την Ελένη να κρατήσει το βιός της κι απ’ την άλλη να της βάζει ο ίδιος τρικλοποδιές. Η Πηνελόπη αρχίζει να γοητεύεται απ’ την προσωπικότητα του Κλεομένη φουντώνοντας τη ζήλεια του Μελέτη. Την ίδια ώρα η Ανέτ καταφέρνει να αποκτήσει ένα στοιχείο για να αποδείξει την απάτη του Δούκα με τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Λάμπρος, μην αντέχοντας την απαξιωτική συμπεριφορά της Ελένης απέναντι του, αποφασίζει να της αποκαλύψει τον λόγο που δεν διέλυσε το γάμο του. Θα βρει, όμως, το κουράγιο ν’ αποκαλύψει ένα τέτοιο ένοχο μυστικό;

Επεισόδιο 36:

Υπόθεση:  Ο Νέστορας αιφνιδιάζει την Μυρσίνη μπροστά σε όλους για την επίσκεψή της στο σπίτι του. Θ’ αποκαλυφθεί η σχέση της με τον Κυπραίο; Η Ανέτ είναι αποφασισμένη  να μάθει αν ο Δούκας άλλαξε την διαθήκη του πατέρα της και μαζί με την Αγορίτσα προσπαθούν να βρούνε το συμβολαιογράφο που μπορεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Κλεομένης δείχνει τις προθέσεις του για την Πηνελόπη και η Μυρσίνη ενθουσιάζεται. Η ζωή του Μιλτιάδη βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς, έρχεται στα χέρια με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη για τη Βιολέτα. Ο Κυπραίος αποφασισμένος να ταρακουνήσει την Ελένη και να την πιέσει να πουλήσει τα χωράφια της, βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιο του με τη βοήθεια του Τόλλια. Θα καταφέρει να την τρομοκρατήσει; Η Ελένη καταρρακωμένη από τις αποκαλύψεις του Λάμπρου, θα έρθει αντιμέτωπη με τη μοίρα της.

Επεισόδιο 37:

Υπόθεση: Ο Χρόνης και ο Προκόπης βρίσκουν τον μαχαιρωμένο Μιλτιάδη, πεσμένο στη βρύση. Η Ανέτ πηγαίνει να τηλεφωνήσει κρυφά στον συμβολαιογράφο του Δούκα, αλλά ο φόβος μήπως κινδυνεύσει ο γάμος του Νικηφόρου, τη βάζει σε σκέψεις. Ποια απόφαση θα πάρει τελικά;  Εν τω μεταξύ, όταν όλοι συνειδητοποιούν  πως ο Μιλτιάδης χρειάζεται γιατρό για να σωθεί, η Ανέτ ζητάει το αμάξι του Δούκα για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ανακαλύπτει  για μια ακόμη φορά τη σκληρή πλευρά του. Ο Κυπραίος προσπαθεί να επηρεάσει την Ελένη να παραιτηθεί από την ένσταση για την βιομηχανική ζώνη. Κι ενώ ο Προύσαλης προσπαθεί να μάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ο Κωνσταντής συγκρούεται με το Μελέτη για την απερισκεψία του. Η Ανέτ δεν αντέχει άλλο να κρατάει το μυστικό της ψεύτικης διαθήκης και αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο. Πώς θα δεχτεί εκείνος την αλήθεια για τον πατέρα του;

Επεισόδιο 38:

Υπόθεση: Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη ως ύποπτους για το μαχαίρωμα του Μιλτιάδη, προκαλώντας την οργή του Δούκα. Θα καταφέρει να τους στριμώξει και να ομολογήσουν την αλήθεια; Μετά την αποκάλυψη της Ανέτ, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να διορθώσουν την αδικία σε βάρος του Μιλτιάδη, ενώ η Ασημίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της παρά τις ενοχές που νιώθει. Η Ελένη ανοίγει την καρδιά της στη Βιολέτα και οι δυο γυναίκες θα έρθουν πιο κοντά. Ο Λάμπρος δεν το κουνάει από το πλευρό του πατέρα του, όμως μια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της και ο Κυπραίος είναι εκεί για εκείνην. Όταν όμως της αποκαλύψει την πραγματική του σχέση με το Δούκα, πως θα το αντιμετωπίσει η Ελένη;

Επεισόδιο 39:

Υπόθεση: Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δυο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και το καφενείο της, όμως, ένα… απρόσμενο θαύμα βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Κυπραίος αναθερμαίνει τη σχέση του με την Μυρσίνη, ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματήσει να τον εμπιστεύεται.

Ένα μήνα μετά ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών. Ο Μιλτιάδης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο ενώ ο Κλεομένης γίνεται μάρτυρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρη και μια ιδιαίτερη κατάσταση θα τους αναστατώσει και τους δυο.

Επεισόδιο 40:

Υπόθεση:  Ο Νέστορας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και που θα ξυπνήσει  μνήμες από ένα τραγικό λάθος του παρελθόντος του. Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο και έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη. Η Δρόσω παλεύει με τη ζήλια που αρχίζει να νιώθει για τον έρωτα της Ασημίνας και ο Κυριάκος προσπαθεί να πείσει την Ουρανία να μην μαρτυρήσει σε κανέναν ότι είδε τον Κυπραίο και την Μυρσίνη μόνους στο δάσος. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, και η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της, πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα.  Ο Μελέτης παρασύρεται και φιλάει με πάθος την Πηνελόπη την ίδια στιγμή που ο Κλεομένης ζητά το χέρι της από τον Δούκα. Η Ελένη μετά από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του Υπουργείου  Γεωργίας, ανακαλύπτει κάτι, που δεν θα έπρεπε να μάθει.

Εσύ… στον κόσμο σου Reedited 6-9/7/20 21:20

Επεισόδιο 38

Οι ενέργειες του Γιώργου, καθιστούν την προσπάθεια της Δάφνης να τα πει όλα στον Άγγελο, για ακόμη μία φορά άκαρπη. Η αστυνομική αποστολή δεν πάει όπως περίμεναν οι αστυνομικοί. Ο Χρίστος συναντιέται με τον Ιωαννίδη, την ίδια ώρα που ο Μελής φτάνει στην οικογένεια Αθανασιάδη με καινούργιες πληροφορίες. Η Νίτσα και η Σταυρούλα, σε μία εξόρμησή τους στα μαγαζιά, βρίσκονται αντιμέτωπες με την Κλέο! Ο Γιώργος βρίσκεται αντιμέτωπος με το Λούη. Ο Δημήτρης και ο Πάμπος πέφτουν θύματα απαγωγής! Η Βίκη λέει το δίλημμά της στον Πραξιτέλη, λίγα λεπτά πριν να πει την απόφασή της στο Γιοχάνες! Η Μαρία βρίσκεται με τη Μελίνα, και προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια της. Ο Λούης αρχίζει να αμφιβάλει για τα λεγόμενα της Δάφνης.

Επεισόδιο 39

Ο Χρίστος και ο Πάμπος βρίσκουν ένα παλιό τους γνώριμο στην αποθήκη. Ο Γιώργος προσπαθεί να ετοιμάσει το έδαφος με τον Άγγελο, για τυχών αποκαλύψεις. Ο Κώστας και η Άννα αποφασίζουν να μιλήσουν με την Άλμα. Αυτά που τους λέει ωστόσο, τους προκαλούν μεγάλη έκπληξη. Ο Χρίστος παίρνει μία απόφαση για τον Φιλιππίδη. Ο Ναπολής περνάει … δύσκολα στο αμάξι του Νίκου, ενώ η Μαρία και ο Δημήτρης αποφασίζουν ότι πρέπει να μιλήσουν στον Χρίστο για το θέμα της Δάφνης. Ο Λούης και η Σταυρούλα αποφασίζουν να λάβουν δράση. Η Άλμα προσκαλεί τον Ιωαννίδη στο σπίτι τους, για να τον ευχαριστήσει για την συμβολή του στην αποφυλάκισή της. Ο Γιώργος ανακοινώνει κάτι καινούργιο στον Άγγελο σχετικά με τα λεφτά της ασφάλειας. Ο Ιωαννίδης λέει ξεκάθαρα ποιο θεωρεί ο ίδιος ένοχο.

Επεισόδιο 40

Η Ελίνα περνάει απαίσια για το θέμα με το Δημήτρη, και η Σύλβια κάνει τα πάντα για να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Ο Ιωαννίδης δέχεται ένα μήνυμα για μία συνάντηση που του προκαλεί τεράστια έκπληξη. Η κοπέλα του Λένου δε φαίνεται να είναι αυτή που πίστευε η Νίτσα ότι θα είναι! Ο Κώστας και η Άννα προσπαθούν να μάθουν αν η συμπεριφορά της Άλμας με τον Ιωαννίδη ήταν αληθινή. Ο Νίκος και ο Ναπολής πάνε να βρουν τον Πάμπο που είναι με την Στυλιανή για να αποσπάσουν πληροφορίες. Η Άλμα λαμβάνει μία φωτογραφία από άγνωστο αποστολέα, ενώ οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν κάτι για την Στυλιανή.

Επεισόδιο 41

Οι αστυνομικοί καταλήγουν σε απανωτά συμπεράσματα για τη μυστική ταυτότητα της Στυλιανής, κάτι που τους προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σύγχυση. Η Άλμα για ακόμη μία φορά είναι κρυψίνος σχετικά με τη φωτογραφία που της στείλανε. Η Μαρία συναντιέται με τη Βίκη, και η Βίκη της εκφράζει την επιθυμία της να επιστρέψει στον Χρίστο. Ο Κώστας και η Άννα επιστρατεύουν … «ειδικούς» για να αποσπάσουν την φωτογραφία από την Άλμα. Ο Γιώργος κακολογεί στη Μελίνα μία από τις φίλες της, την ίδια ώρα που ο Άγγελος ανακοινώνει στον έξαλλο Λούη τη νέα συμφωνία που έκανε με το Γιώργο.

Ο Λοΐζος λέει τις υποψίες του στην Σταυρούλα. Ο Χρίστος και η Βίκη συζητάνε ώριμα. Η συνάντηση της Μαρίας με τη Μελίνα δεν έχει την αναμενόμενη κατάληξη. Ο Νίκος και ο Ναπολής παρακολουθούν το σπίτι του Πάμπου για να τους οδηγήσει στην Στυλιανή, χωρίς να ξέρουν όμως ότι και αυτούς τους … παρακολουθούν! Ο Άγγελος κάνει μία προσπάθεια να τα βρει με το Λούη, υποστηρίζοντας το Γιώργο, την ίδια ώρα που ο Γιώργος εφαρμόζει το καινούργιο του σχέδιο! Σε ένα δάσος, έρχονται τα πάνω κάτω.

Πέτα τη Φριτέζα 4/7, 5/7 και 10/7 στις 21:20

Επεισόδιο 4: «Λάκης al forno»

Ο Κίμωνας γύρισε και ο Αντρέας είναι πιο δεκτικός από ποτέ. Μάλιστα προτείνει την αρχή μιας νέας εποχής με τον Κίμωνα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η διάθεση του Κίμωνα όμως είναι εντελώς διαφορετική. Ο Λάκης παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε να φέρει τον Κίμωνα πίσω, τα βρίσκει σκούρα τσεκάροντας διαρκώς τις αντιδράσεις της Φωτεινής όταν είναι με τον σεφ. H πρώτη συνάντηση του Σωκράτη με την Πέτρα, μετά τη επιστροφή του από την Ιταλία, θα είναι επεισοδιακή…  Η Μαριέττα βρίσκεται σε δίλλημα για την επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε και η άφιξη του Κίμωνα δυσκολεύει τα πράγματα.  Η Ζαμπέλα και ο Αλέκος φτάνουν σε πολύ «βαθιά νερά» ψάχνοντας τις δουλειές της Λούνας και η έμπορος καλαμαριών πέφτει θύμα απαγωγής από το ζευγάρι. Η Ζαμπέλα όμως θα νιώσει από πρώτο χέρι ότι με την καινούργια κάτοικο του Φτασμένου δεν θα παίξει εύκολα…

Επεισόδιο 5ο: «Διαμάντι Compote»

Υπόθεση: Η Ζαμπέλα ξυπνάει και δεν θυμάται καν τί τη βρήκε. Η Λούνα έχει αποδράσει και βρίσκεται στη Λαγουδέρα όπου συγκλονίζεται στη θέα του ξέμπαρκου διαμαντιού, αλλά και του Κίμωνα. Η Πέτρα προσπαθεί να βρει τρόπους επαναπροσέγγισης με τον Σωκράτη. Θα τα καταφέρει; H Μαριέττα προσπαθεί να καταλάβει αν ο Λάμπρος με τον Κίμωνα έχουν παρελθόν αλλά άθελα της προδίδει την παράτυπη παρουσία του στο χωριό. Ακολουθεί κανονική σύρραξη ανάμεσα στους 2 άντρες και η αστυνομία πλέον κυνηγάει τον άλλοτε 12 φορές βραβευμένο σεφ για εκατό διαφορετικές παραβάσεις του νόμου.

Επεισόδιο 6ο : «Σκουλαρίκια ala Louna της Ζαμπέλας»

Υπόθεση: Η Ζαμπέλα είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ποια είναι η Λούνα και τι κρύβει.  Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες και Αλέκος και Ζαμπέλα να έρθουν αντιμέτωποι με το πραγματικό πρόσωπο της Λούνα; O Σωκράτης προσπαθεί να αποφύγει με κάθε τρόπο την Πέτρα γιατί τη θεωρεί γκαντέμω αλλά αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο…Ο Αντρέας παίρνει κάμποσες πρωτοβουλίες για το καλό του Κίμωνα και αρχικά βρίσκεται κρυφά με τον Λάμπρο, κατόπιν κανονίζει να συγκατοικήσει με το γιο του για να γνωριστούν καλύτερα. Ο ανήσυχος πατέρας ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Λούνα η οποία όμως δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια στον Κίμωνα…

Κάτι χωρισμένα παλικάρια 6-10/20

71ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ:Ο δικηγόρος ανακοινώνει στον Πέτρο ότι η θεία Μέλπω του αφήνει πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ, με τον όρο… να συγκατοικήσει με την Κατερίνα για έξι μήνες. Ο Πέτρος προβληματίζεται για το πώς θα το αντιμετωπίσει η Δανάη, η οποία μόλις το μαθαίνει γίνεται έξαλλη. Ο Ευτύχης μαθαίνει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε είναι εφοπλιστής και αποφασίζει να του αποσπάσει χρήματα. Με την βοήθεια ενός ασυνείδητου γιατρού προσποιείται ότι το ατύχημα του προκάλεσε μεγάλη ζημιά  στην μέση του σε σημείο να παραλύσει. Η Ιουλία έχει μια απρόσμενη επίσκεψη από τον Σωκράτη, έναν νεαρό Θεσσαλονικιό που της ανακοινώνει ότι είναι γιος του συχωρεμένου συζύγου της.

72ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Ευτύχης ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια του και τον πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Όλοι στο σπίτι και η Μάρθα τον φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ο Ξενοφώντας προτίθεται να πληρώσει όλα τα έξοδα και με το παραπάνω. Η Κατερίνα αρνείται να δεχτεί τον Πέτρο πίσω στο σπίτι, ώστε αυτός να πάρει την κληρονομιά της θείας, αλλά οργανώνει καινούργιο σχέδιο. Ισχυρίζεται ότι θα κάνει μια επέμβαση ρουτίνας και έπειτα βάζει τη Βιολέτα να ειδοποιήσει το Χριστόφορο ότι παραλίγο να μην ξυπνήσει από τη νάρκωση για να τρέξει ο Πέτρος κοντά της. Η Ιουλία ζητάει από τον Μηνά να υποδυθεί το γιο της στο Σωκράτη, ώστε να μη χρειαστεί να πει την αλήθεια στον Αντώνη. Ο Μηνάς δέχεται  και συστήνεται στο Σωκράτη ως γιος της Ιουλίας με δικό του μπαρ…

73ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Ευτύχης συνεχίζει να παίζει θέατρο ότι είναι παράλυτος, αλλά η Φωτεινή τον υποψιάζεται και προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει. Η Κατερίνα παριστάνει ότι έχει αλλάξει χαρακτήρα μετά από μια επιπλοκή σε χειρουργείο και πείθει τον Πέτρο για αυτό. Ο Πέτρος επιστρέφει στο σπίτι της Κατερίνας, που έχει αλλάξει ακόμη και την εμφάνισή της για να είναι πιο πειστική. Ο Αντώνης γνωρίζει τυχαία τον Σωκράτη, χωρίς να ξέρει ότι είναι ετεροθαλής αδερφός του και τον συμπαθεί πολύ. Ο Μηνάς εξακολουθεί να παριστάνει τον αδερφό του Σωκράτη και αρχίζουν να περνάνε πολύ χρόνο μαζί, ώσπου ανακαλύπτει ότι ο Σωκράτης είναι γκέι. Ένας σεισμός θα γίνει αφορμή για μεγάλες αποκαλύψεις στο σπίτι των ανδρών…

74ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: H αποκάλυψη της απάτης του Ευτύχη κάνει έξαλλη την Μάρθα και όλους τους άντρες, αλλά και τον Ξενοφώντα που θεωρεί ότι η Φωτεινή ήταν συνεργός του. Η Φωτεινή είναι απαρηγόρητη. Η Κατερίνα έχει «μεταλλαχθεί» σε μία απλή και καλοσυνάτη γυναίκα για να κερδίσει πάλι τον Πέτρο, ο οποίος είναι εντυπωσιασμένος. Ο Μηνάς θέλει να πει στον Σωκράτη ότι δεν είναι ο πραγματικός αδελφός του, αλλά η Ιουλία δεν τον αφήνει. Η Μάρθα αναγκάζει τον Ευτύχη να βρει τον Ξενοφώντα και να του εξηγήσει ότι η Φωτεινή δεν είχε καμία σχέση με την απάτη του. Όταν ο Χριστόφορος βλέπει την Τζίνα να πρωταγωνιστεί σε ένα διαφημιστικό σποτ με προκλητικά ρούχα τρελαίνεται.  Ο Σωκράτης ανακαλύπτει ότι ο πραγματικός αδελφός του είναι ο Αντώνης…

75ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Σωκράτης μαθαίνει πως ο Αντώνης είναι ο αδερφός του και αποφασίζει να του μιλήσει… Ο Χριστόφορος γίνεται έξαλλος με το διαφημιστικό της Τζίνας, η οποία του ανακοινώνει πως θέλει να γίνει ηθοποιός. Την παίρνουν μάλιστα και σ’ ένα δοκιμαστικό για μία γνωστή καθημερινή σειρά. Ταυτόχρονα, η Κατερίνα συνεχίζει να φέρεται καλά στον Πέτρο και στην Δανάη και τους καλεί σε δείπνο, το οποίο φοβούνται πως δεν θα τους βγει σε καλό… Ο Μηνάς κοντεύει να σκάσει απ’ τη στεναχώρια του για την παρεξήγηση με τον Σωκράτη, την ίδια στιγμή που η Μάρθα μιλάει με την κυρία Φωτεινή και αναφέρει ότι προέρχεται από μία πλούσια οικογένεια με την οποία, όμως, δεν έχει καμία επαφή λόγω του ότι ποτέ δεν ενέκριναν τον Ευτύχη.