Γιώργος Γιαννιάς | Το αστείο περιστατικό που συνέβη στην αρχή της σχέσης του με την γυναίκα του!

Με αφορμή τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία, ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του στη μουσική και αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη στην αρχή της σχέσης του με την γυναίκα του.

Σχολιάζοντας το video clip του τραγουδιού «Δεν Είσαι Εδώ», το 2003, ο παρουσιαστής ανέφερε πως εκείνη τη χρονιά είχε ξεκινήσει η σχέση του Γιώργου Γιαννιά με την Ελευθερία Παντελιδάκη «Την είχα στο Πρωινό του Mega ως μοντέλο. Έχει μια τόσο όμορφη και καλή γυναίκα».

«Ήμουν πολύ τυχερός με την Ελευθερία. Το ήξερα και γι’αυτό επένδυσα κιόλας. Δεν έχει ζηλέψει ποτέ τα μοντέλα των βίντεο κλιπ γιατί ο χώρος ήταν προστατευμένος, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι», είπε γελώντας ο τραγουδιστής.

«Για να συνεχίσω την ιστορία θέλω να πω ότι όταν η Ελευθερία πήγε να τον δει στο μαγαζί, ο Γιώργος την έβαλε να κάτσει στο τελευταίο τραπέζι αντί να την βάλει μπροστά», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Γιώργο Γιαννιά να εξηγεί: «Ακόμα ήταν νωρίς, δεν μπορούσε να έχει προνόμια. Την επόμενη φορά που ήρθε έκατσε μπροστά αλλά έκλεισε το τραπέζι με τον μετρ».

Δείτε το απόσπασμα:

 

Πηγή : tralala.gr