«Παρουσιάστε» Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου – Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου / 21:20


Επεισόδιο 19:

O Σκορδάς και o Γούλας ανακηρύσσονται ήρωες μετά την σωτήρια εξουδετέρωση της βόμβας. Για επιβράβευση, το υπουργείο ανακοινώνει ένα ιδιαίτερα “ζουμερό” κονδύλι για το στρατόπεδο κι οι διοικητές είναι ελεύθεροι να το εκμεταλλευτούν όπως θέλουν. Εκείνοι φυσικά τσακώνονται για το πού θα επενδύσουν τα λεφτά και για να λύσει μια και καλή τον “εμφύλιο” ο Ταξίαρχος προχωρά σε μια μεγάλη αλλαγή: διορίζει καινούργιο διοικητή για να τους βάλει επιτέλους σε τάξη. Οι δύο ήρωες καταλήγουν υποδιοικητές. Την ίδια ώρα, οι παραγγελίες πέφτουν σύννεφο στα μαγειρευτά “Της Μανούλας Σου…” μετά την επίσημη πρόσληψη της Ναταλίας. Εκείνη όμως γρήγορα μετατρέπεται σε αδίστακτη “δικτάτορας” και η Φραντζέσκα με τον Φίλη είναι έτοιμοι να εκραγούν από την πίεση.

Επεισόδιο 20:

Το νέο καθεστώς του “γοητευτικού” Διοικητή Γλάρου είναι γεγονός. Ο Σκορδάς και ο Γούλας κονταροχτυπιούνται στο “γλείψιμο” για το ποιος θα γίνει το δεξί του χέρι. Τα “Μαγειρευτά της Μανούλας Σου…” ελευθερώνονται επιτέλους απ’ τον κλοιό της Ναταλίας και τα πράγματα επιστρέφουν στην παλιά καλή “χύμα” κανονικότητα. Όταν όμως ο Γλάρος απαγορέψει το ντελίβερι στο στρατόπεδο ο Φίλης με τη Φραντζέσκα αναλαμβάνουν μια δουλειά που είναι παντελώς έξω απ’ τα νερά τους: το catering του φαντεζί γάμου της κόρης του Δημάρχου. Την ίδια ώρα, οι φαντάροι βιώνουν ανεπανάληπτο χώσιμο από τον Γλάρο και αποφασίζουν να επαναστατήσουν! Ψάχνοντας το παρελθόν του, σύντομα μαθαίνουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται με τον νέο μυστήριο διοικητή τους. Αλλά οι “ερωτοχτυπημένοι” πρώην διοικητές εθελοτυφλούν και δεν ακούνε τίποτα. Θα καταφέρουν οι φαντάροι να τους ξυπνήσουν και να ξεσκεπάσουν τον διοικητή Γλάρο;

Επεισόδιο 21:

Για πρώτη φορά από την ένωση των στρατοπέδων επικρατεί ειρήνη μεταξύ των δυο διοικητών. Κανείς δεν πιστεύει στα μάτια του. Ακόμα και στον γιατρό τους πηγαίνουν για να βεβαιωθούν ότι δεν τους χτύπησε καμία άνοια. Με το μεγάλο “συμπόσιο” για τους απόστρατους του Ε.Σ. προ των πυλών, ο Ταξίαρχος μπορεί επιτέλους να είναι ήρεμος ότι οι συμφιλιωμένοι διοικητές θα το διοργανώσουν χωρίς απρόοπτα. Μόνο που κανείς τους δεν υπολόγιζε στα περίεργα “συμπτώματα” που αρχίζουν και χτυπάνε τον Γούλα και τον Σκορδά, τινάζοντας στον αέρα τα όποια πλάνα είχαν για το συμπόσιο. Την ίδια ώρα, στο “Μαγειρευτά της Μανούλας σου” γίνεται ανακατανομή πόστων, με την εκνευρισμένη Φραντζέσκα να τρώει όλη την λάντζα, ενώ ο Καρυπίδης βάζει τα δυνατά του για την γιορτή της “επετείου” τους μετά από ένα μήνα σχέση.