«Εσύ, στον κόσμο σου» Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου – Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου / 22:15


Επεισόδιο 81:

Η Βίκη λέει στη Μαρία και τη Δάφνη για τη νέα πρόταση που δέχτηκε! Το φλερτ ανάμεσα σε Μέλπω και Νίκο εξελίσσεται, την ίδια ώρα που η Δέσπω κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Μάικ. Ο Ντιέγο κάνει μία πρόταση στον Ιωαννίδη. Η Άννα ξεσπά μπροστά στην Άλμα. Ο Θεόφιλος λέει στην Αθηνά ότι πλέον ασχολείται κι αυτός με την υπόθεση του Ιωαννίδη. Ο Δημήτρης μαθαίνει κάτι από τον Κώστα και το λέει στη Μαρία.

Επεισόδιο 82:

Τα άγχη του Δημήτρη, του Χρίστου και της Βίκης, μετατρέπονται σε … εφιάλτες, τηλεοπτικού περιεχομένου! Ο Κώστας και η Άννα αποφασίζουν ότι πρέπει να δουν τι θα κάνουν επιτέλους με τον γάμο τους, κάτι που δημιουργεί παρεξήγηση ανάμεσα σ’ αυτούς, την Άλμα και την Μαρία. Οι ρόλοι Αθηνάς και Θεόφιλου μοιάζουν να αντιστρέφονται.  Η Μυρτώ ενημερώνει τον Χρίστο για την πρόσκληση που έλαβε, κάτι που κάνει τον Χρίστο έξαλλο. Η Δέσπω μαθαίνει για την ύπαρξη του Έκτορα, και εκμυστηρεύεται κάτι από το παρελθόν σε Άγγελο και Δάφνη. Ο Ναπολής και η Ελίνα ανησυχούν για την Σύλβια.

Επεισόδιο 83:

Ο Λούης ζητά τη βοήθεια της Ζωής σε κάτι, ωστόσο η Νίτσα θα μπει εμπόδιο! Στο συνέδριο στην Λάρνακα, ο Δημήτρης δυσκολεύεται να συνυπάρξει με τον Φίλιππο, την ίδια στιγμή που ο Κώστας βρίσκει την οικειότητα που του λείπει από την Άννα, αλλού! Η Μαρία συναντιέται με την Ελίνα. Η Αθηνά εκφράζει τα παράπονά της στους συναδέλφους της. Ο Άγγελος εκφράζει κάποιους προβληματισμούς του στην Σταυρούλα, σχετικά με το Λούη.