Παντρεύτηκαν μυστικά η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth;

Με ίδια δαχτυλίδια σαν βέρες εμφανίστηκαν η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth, δίνοντας για ακόμη μία φορά τροφή για φήμες.

Φούντωσαν ξανά οι φήμες που υποστηρίζουν ότι η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν μυστικά. Ποια είναι η αλήθεια;

Διάφορα δημοσιεύματα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανακυκλώνουν τα σενάρια για τη σχέση της 25χρονης τραγουδίστριας με τον 28χρονο ηθοποιό, οι οποίοι είναι ήδη αρραβωνιασμένοι.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε να απολαμβάνει χαλαρό το γεύμα του μαζί με φίλους στο Byron Bay της Αυστραλίας, στη χώρα καταγωγής του Hemsworth, φορώντας και οι δύο δαχτυλίδια που έμοιαζαν με βέρες. Η Miley Cyrus μετέβη στη χώρα για να υποδεχθεί το νέο έτος μαζί με τον αγαπημένο της.

Η Αμερικανίδα και ο Αυστραλός αρραβωνιάστηκαν για δεύτερη φορά το 2016, όπως είχε επιβεβαιώσει η πρώτη τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς. Γνωρίστηκαν το 2010, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την κινηματογραφική ταινία «The Last Song», όπου ήταν το κεντρικό πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Το κοινό πιστεύει ότι το ζευγάρι είναι ήδη παντρεμένο. Μία πηγή αποκάλυψε στο περιοδικό «NW» της Αυστραλίας ότι ο γάμος πραγματοποιήθηκε μυστικά, στην κατοικία τους στην Καλιφόρνια: «Ήταν μία πολύ στενή τελετή στο σπίτι τους στο Μαλιμπού. Μου είπαν ότι μόνο μία χούφτα ανθρώπων ήταν εκεί και είναι ακόμη οι μόνοι που το γνωρίζουν.»

Ωστόσο, ο μάνατζερ της τραγουδίστριας διευκρίνισε αμέσως μετά στο «US Weekly» ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουν παντρευτεί.

Η Miley Cyrus δήλωσε τον Σεπτέμβριο στη «The Sun» ότι δε σχεδιάζει να φορέσει νυφικό σύντομα, αφού θέλει «να ζήσει λίγο περισσότερο» πριν γίνει σύζυγος του Liam Hemsworth: «Δεν οραματίζομαι το γάμο. Είμαι 24. Ελπίζω να καταφέρω να ζήσω λίγο περισσότερο. Τρία χρόνια πριν, εάν με ρωτούσες αν θα ήμουν εδώ, τόσο ευτυχισμένη με αυτόν τον άνδρα, θα είχα μείνει εμβρόντητη.»

«Σε ορισμένες σχέσεις, χάνεις τον εαυτό σου με το να είσαι με κάποιον άλλον. Στην πραγματικότητα, με έκανε να βρω τον εαυτό μου περισσότερο. Δεν έχω ιδέα τι θα φέρουν τα επόμενα τρία χρονιά, αλλά εάν είναι πιθανό να γίνω ακόμα πιο ευτυχισμένη, θα το δω», πρόσθεσε.

Πηγή: hit-channel.gr