«Πάμε Πακέτο» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Omega

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πάει κόντρα στην πανδημία του κορωνοϊού που έχει «χτυπήσει» τη μικρή οθόνη και έχει βάλει την ψυχαγωγία σε καραντίνα κι ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της.

Μπορεί η ταχεία εξάπλωση του κορωνοϊού να έχει θέσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλα τα media της υφηλίου, παρόλα αυτά τα κανάλια δεν παύουν από το να συνεχίζουν κανονικά τους προγραμματισμούς τους για τη νέα σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναμένεται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Open, αφού εκτός από τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us» συμφώνησε με τον Νίκο Κοκλώνη για τη μεταφορά του «Πάμε Πακέτο» στη νέα της τηλεοπτική στέγη.

Μάλιστα, αρχικά υπήρχαν σκέψεις για επιστροφή της στο τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό καθιστούν αυτό το σενάριο μάλλον απίθανο. Όσον αφορά στον τίτλο της εκπομπής, το ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα» αναφέρει ότι το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Πάμε Πακέτο» απ’ ευθείας από την εταιρεία παραγωγής RAI UNO, επομένως δεν τίθεται θέμα αλλαγής ονόματος.

Βέβαια υπάρχουν φωνές στο κανάλι, όπως αυτή του Νίκου Κοκλώνη, που υποστηρίζουν ότι καλό θα ήταν η εκπομπή να επιστρέψει εντελώς ανανεωμένη και ενδεχομένως με νέο όνομα, όπως πχ «Πακέτο με τη Βίκυ». Το σίγουρο είναι ότι ποντάρουν πολύ στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το συγκεκριμένο project, για αυτό και της έχουν δώσει την ελευθερία να επιλέξει εκείνη την ημέρα προβολής του ανανεωμένου «Πακέτου».

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η παρουσιάστρια θεωρεί την Πέμπτη ως ιδανική μέρα προβολής, αφού για πολλά χρονιά αποτελούσε το σταθερό ραντεβού της με τους τηλεθεατές και δεν θέλει με τίποτα να αλλάξει αυτό.

Πηγή : like.philenews.com