«Πάλι Καλά»: Η Φανή Δρακοπούλου συναντά τον Κων/νο Αργυρό

Με καινούριο τραγούδι, νέα δισκογραφική στέγη και την υπογραφή του Κωνσταντίνου Αργυρού επιστρέφει η Φανή Δρακοπούλου.

Η Φανή Δρακοπούλου επανεμφανίζεται δισκογραφικά με νέο τραγούδι, το οποίο διαθέτει τη σφραγίδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

 Μετά τη μεγάλη συνάντηση της Φανής Δρακοπούλου με τον Βασίλη Καρρά στο τραγούδι «Εκκρεμότητες» και το «Πώς Μπορείς» δια χειρός Νίκου Βέρτη, έρχεται μια ακόμα μεγάλη συνύπαρξη – έκπληξη.

Η Φανή Δρακοπούλου έχει κάνει τις καλύτερες συνεργασίες είτε επί σκηνής είτε δισκογραφικά με συναδέλφους της – δημιουργούς τεραστίων διαστάσεων στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ένας ακόμα λοιπόν είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος υπογράφει το νέο τραγούδι της μαζί με το Λευτέρη Κιντάτο.

Έπειτα από την παλαιότερη συνύπαρξή τους στη σκηνή του «Fantasia», προέκυψε μία όμορφη φιλία και αυτή η εκρηκτική συνεργασία με τον Νο1 καλλιτέχνη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τον πιο επιτυχημένο και τον πιο δημοφιλή, καθώς επίσης ένα άτομο με εξαιρετικές γνώσεις και σπουδές στη μουσική.

Το νέο τραγούδι της Φανής Δρακοπούλου έχει τίτλο «Πάλι Καλά».

Το single συνυπογράφει ο Λευτέρης Κιντάτος, ένας επίσης αξιόλογος καλλιτέχνης και δημιουργός, ο οποίος έφερε τα πάνω – κάτω γράφοντας τη μεγάλη επιτυχία «Όσα Νιώθω» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Μετά τη μεταγραφή της Φανή Δρακοπούλου στη Heaven Music, η πορεία της καριέρας της θα είναι σίγουρα διαφορετική και ακόμα πιο σπουδαία.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr