ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑ: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος σε RENAULT, DACIA και MITSUBISHI για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο στο γκαράζ Λεμεσού!


Ο Όμιλος Πηλακούτα -ο μεγαλύτερος Όμιλος αυτοκινήτων και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της RENAULT, DACIA και MITSUBISHI στην Κύπρο- εκτός από μια πλήρη γκάμα μοντέλων, διαθέτει και τα πλέον υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένο γκαράζ στο νησί. Εκεί, όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων του Ομίλου Πηλακούτα μπορούν να είναι 100% σίγουροι ότι το αυτοκίνητό τους βρίσκεται στα καλύτερα χέρια, είτε πρόκειται για έναν απλό τεχνικό έλεγχο είτε πρόκειται για μια επιδιόρθωση, συντήρηση ή σέρβις. 

Ταυτόχρονα, επιλέγοντας τα εξουσιοδοτημένα γκαράζ-συνεργεία του Ομίλου Πηλακούτα, οι κάτοχοι των αυτοκινήτων του Ομίλου μπορούν να διατηρούν την κατάσταση του οχήματός τους σε άριστη κατάσταση, συνεχίζοντας έτσι να απολαμβάνουν την οδηγική υπεροχή του RENAULT, DACIA ή MITSUBISHI τους. 

Τι είναι αυτό που κάνει τα γκαράζ του Ομίλου Πηλακούτα να ξεχωρίζουν; Η πλήρης επάρκεια γνήσιων ανταλλακτικών, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και η τεχνολογία αιχμής είναι κάποια μόνο από αυτά. 

Τώρα, ο Όμιλος Πηλακούτα, με δέσμευση πάντα στην παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης στους πελάτες του, προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων RENAULT, DACIA καθώς και MITSUBISHI, δωρεάν τεχνικό έλεγχο του οχήματός τους για τον Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο στο γκαράζ Λεμεσού στην οδό Ανδρέα Καριόλου 9-15.

Για να διευθετήσετε το δικό σας ραντεβού για τεχνικό έλεγχο, τηλεφωνήστε στο 22586674 και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα στα έμπειρα χέρια των τεχνικών του Ομίλου Πηλακούτα. 

Με το κύρος και την εγγύηση του Ομίλου Πηλακούτα.