Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ υποδέχθηκαν τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, Chef Gianni Tarabini


Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ γιόρτασαν την «Εβδομάδα Ιταλικής Κουζίνας στον Κόσμο» με ένα μοναδικό live cooking show με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, Chef Gianni Tarabini. Το live cooking show πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022, από τις 12:00 μέχρι τις 14:00, στην κουζίνα της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Έγκωμη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό είχε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον Ιταλό chef να μαγειρεύει και να δοκιμάσει το πιάτο που ετοίμασε.

Η «Εβδομάδα Ιταλικής Κουζίνας στον Κόσμο» διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά και φέτος γιορτάστηκε σε διαφορετικά μέρη της Γης, από τις 14 μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου, με στόχο την προώθηση ιταλικών φαγητών και προϊόντων στο διεθνές αγοραστικό κοινό και την ανάδειξη της γαστρονομικής κουλτούρας της χώρας. 

Η φετινή «Εβδομάδα Ιταλικής Κουζίνας στον Κόσμο» είναι αφιερωμένη στη βιωσιμότητα και στην καινοτομία.  Απολύτως συμβατή με τις αρχές της βιωσιμότητας είναι και η επιλογή του  Chef Tarabini, καθώς το πράσινο αστέρι της Michelin που έχει λάβει αναδεικνύει την προσήλωσή του στις οικολογικές πρακτικές. 

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προσφέρουν στους καταναλωτές μία μεγάλη γκάμα προϊόντων ιταλικής προέλευσης, όπως κρασιά, σάλτσες, τυριά και ζυμαρικά, επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν το μαγειρικό ταξίδι στο σπίτι.