Οι Onirama κυκλοφορούν το νέο τραγούδι «Αχ Να Σε Ξέχναγα»


Ξέχασέ τα όλα, γιατί οι Onirama επιστρέφουν με νέο τραγούδι.

Με το καινούργιο τραγούδι «Αχ Να Σε Ξέχναγα» επιστρέφουν δισκογραφικά οι Onirama, καθώς συμπληρώνουν 20 χρόνια ζωής ως μπάντα.

Το δυναμικό συγκρότημα ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία νέα μουσική πρόταση μετά την επιτυχία «Πού Ήσουν Χτες», με την οποία οι Onirama απέσπασαν υψηλή θέση στις προτιμήσεις των ραδιοφωνικών σταθμών.

Το «Πού Ήσουν Χτες», ένα ρυθμικό τραγούδι με την υπογραφή του Θοδωρή Μαραντίνη, παρέμεινε για οκτώ συνεχόμενους μήνες στο Top 20 του επίσημου airplay chart όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Αυτή τη στιγμή το video clip που έδωσε εικόνα στο τραγούδι, στο οποίο συμμετείχε μάλιστα και ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου, μετρά 5,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το νέο single «Αχ Να Σε Ξέχναγα» θα αποτελέσει την πρώτη κυκλοφορία των Onirama για φέτος, που σηματοδοτεί ένα ξεχωριστό ορόσημο για το συγκρότημα.

Το 2020 είναι η χρονιά που οι Onirama συμπληρώνουν αισίως είκοσι χρόνια πορείας στην ελληνική μουσική σκηνή, είκοσι χρόνια γεμάτα δυνατές επιτυχίες, αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις και ατελείωτα συναισθήματα.

Τη μουσική και τους στίχους του single «Αχ Να Σε Ξέχναγα» έχει υπογράψει προσωπικά ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ την παραγωγή του έχουν φροντίσει οι ARCADE.

Το καινούργιο τραγούδι των Onirama αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Πέμπτη 19 Μαρτίου.

Πηγή : Hit Channel