Οι μεγάλοι έρωτες δεν μπορούν να είναι μαζί


Οι μεγάλες ιστορίες αγάπης ανήκουν μόνο στις ερωτικές νουβέλες και τα ρομαντικά μυθιστορήματα.

Πόσες φορές έχεις ερωτευτεί στην ζωή σου; Μια; Δύο; Και πόσες από αυτές τις φορές ήσουν σε μια σχέση ιδανική; Καμία. Πόσοι μεγάλοι έρωτες δεν μπόρεσαν να είναι μαζί αλλά έμειναν για πάντα μεγάλοι έρωτες.

Οι άνθρωποι δεν είναι γεννημένοι να βιώνουν έντονα συναισθήματα. Βολεύονται σε απλές καθημερινές στιγμές, όσο κι αν προσπαθούν να τους πείσουν οτι είναι γεννημένοι για μεγάλα πράγματα.

Οι μεγΑλοι Ερωτες δεν μποροΥν να γΙνουν σχΕση, δε μποροΥν να μπουν σε στεγανΑ και δε μποροΥν να εΙναι μαζΙ.

Έρωτας είναι να βλέπεις τον άλλον και να νιώθεις γαργάλημα στο στομάχι, να σου κόβονται τα πόδια και να αυξάνονται οι παλμοί σου. Έρωτας είναι τα ακραία συναισθήματα, να σε τρώει η ζήλεια, να σε λιώνει ένα φιλί. Η χημεία ανάμεσα σε άτομα πολλές φορές είναι τόσο έντονη που δεν αντέχεται. Αν ερωτευτείς δυνατά έναν άνθρωπο δεν τον ξεχνάς ποτέ. Ακόμα και αν δεν είστε μαζί η ανάμνησή του πάντα θα στοιχειώνει τις σχέσεις και τις σκέψεις σου.

Οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ, απλά δεν παντρεύονται. Πόσες φορές δεν έχουμε δει γνωστούς και φίλους μας να παντρεύονται κάποιον για να μην μείνουν μόνοι ή για να κάνουν ένα παιδί, αναλώνονται και συμβιβάζονται σε απαλές σχέσεις γιατί πολύ απλά είναι εύκολες.

Τα πρόσωπα που ερωτευτήκαμε παράφορα, που ζήσαμε μαζί τους μια μεγάλη κατάρα και ένα μεγάλο δώρο.

Εχεις ποθΗσει το παρΑφορο, το απαγορευμΕνο, το “μη” βολικΟ; ΤΟτε ξΕρεις τι εννοΩ, τότε το Εχεις ζΗσει, το Εχεις χΑσει και παρΟλα αυτΑ πΑντα θα σου ανΗκει.

Μην κλάψεις για τον έρωτα που δεν μπόρεσες να ήσουν μαζί του. Γι’ αυτό έμεινε έρωτας. Δεν πρόλαβε να φθαρεί, να διαλυθεί. Οι μεγάλοι έρωτες αφήνουν κενά κορμία στο πέρασμα τους.

Αν δεν το έχεις ζήσει, αναζήτησε το!

Πηγή : lifeis.gr