Οι IL DIVO στην Κύπρο! 14 Σεπτεμβρίου 2024 Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακα


Οι IL DIVO, το διασημότερο classical crossover μουσικό σχήμα όλων των εποχών που πάντρεψε το κλασικό με το σύγχρονο, επισκέπτονται την Κύπρο για μια μοναδική παράσταση το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας!

Οι IL DIVO είναι αδιαμφισβήτητα κορυφαίοι ερμηνευτές και σε κάθε τους εμφάνιση αποδεικνύουν κατηγορηματικά ότι η κλασική και η σύγχρονη μουσική μπορούν να ενοποιηθούν αποδίδοντας ένα μαγικό μουσικό αποτέλεσμα.

Οι τρεις τενόροι Urs Bühler, Sébastien Izambard, David Miller και ο βαρύτονος Steven LaBrie είναι μια κολεκτίβα από ξεχωριστές φωνές και ο γοητευτικός συνδυασμός αυτών άλλαξε για πάντα τη λαϊκή αντίληψη για την όπερα και την κλασική μουσική.

Με την καλλιτεχνική μαεστρία που διέπει τις συγκλονιστικές οπερατικές ερμηνείες τους και την αξιοσημείωτη ικανότητά τους να ντύσουν ποπ τραγούδια με κλασικές ενορχηστρώσεις έκαναν προσιτή την κλασική μουσική στο ευρύ κοινό σημειώνοντας περισσότερες από 30 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.

Για τους IL DIVO, η μουσική δεν είναι μόνο ψυχαγωγία.

Οι ΙL DIVO μεταφράζoυν τα ακραία συναισθήματα της χαράς και λύπης σε μια σύγχρονη εμπειρία της ανθρωπότητας. Αντικατοπτρίζουν δυνητικά πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος ώστε να έχει τη δυνατότητα της κάθαρσης.

Συνταξιδιώτες σε αυτή την αδοιπορία εμπειριών θα είναι όσοι βρεθούν στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας στις 14 Σεπτεμβρίου 2024.

Ακολουθήστε τους IL DIVO:

https://ildivo.com

facebook | twitter | Instagram | Youtube | tiktok

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 10.00 π.μ.

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά:

Ticketmaster.cy