Οι φετινές γιορτές στα Lidl έρχονται με κάλαντα και χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό Lidl Plus με περισσότερους νικητές από κάθε άλλη φορά και δώρα αξίας 50.000€


Φέτος τα Χριστούγεννα, το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus μοιράζει σε 50 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής μοναδικά δώρα που κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη.

Τα Χριστούγεννα έρχονται μαζί με τους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, τις δίπλες, τα φωτάκια… Το καλύτερο όμως, είναι ότι έρχονται και με σούπερ διαγωνισμό από το Lidl Plus που χαρίζει σε 50 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής 40 ηλεκτρικές συσκευές και 10 κουπόνια Lidl Plus αξίας 1.000€ το καθένα.

Από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, όλοι οι χρήστες του Lidl Plus συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα συμμετοχής online link, μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν συναρπαστικά δώρα:

  • 10 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή
  • 10 τηλεοράσεις QLED Samsung UHD 4K Smart
  • 10 κλιματιστικά Toyotomi Izuru
  • 10 ψυγειοκαταψύκτες LG
  • 10 πλυντήρια-στεγνωτήρια ρούχων Siemens

Μέσα από καθημερινές προσφορές και δώρα που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες, το Lidl Plus προσφέρει έξυπνες λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να εξοικονομήσουν έως και 1200€ ετησίως.

Η ανακοίνωση του χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού θα γίνει με κάλαντα, όχι τα γνωστά, αλλά με κάλαντα… Lidl Plus! Απολαύστε τη διαφημιστική ταινία εδώ.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις εδώ.