Ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το ΡΙΚ


Η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς και ο ρόλος που διαδραμάτισε το ΡΙΚ στην ενημέρωση των πολιτών, ήταν στο επίκεντρο της  επίσκεψης του Υπουργού Υγείας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου, στο ΡΙΚ.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Ιωάννου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κ. Ανδρέα Φράγκο, τον Αν. Γενικό Διευθυντή κ. Γρηγόρη Μαλιώτη και τον Διευθυντή Ειδήσεων και Επικαίρων κ. Πανίκο Χατζηπαναγή. Επίσης o Υπουργός επισκέφθηκε τους αρχισυντάκτες, δημοσιογράφους, τεχνικούς και το κινηματογραφικό συνεργείο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ιωάννου ευχαρίστησε το ΡΙΚ για τη στήριξη και το ρόλο που διαδραμάτισε στην ενημέρωση του κόσμου στη διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης που βίωσε η Κύπρος και ολόκληρος ο κόσμος. Επίσης συνεχάρη το ΡΙΚ που εφάρμοσε αποτελεσματικά τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Αφού ευχαρίστησε το ΡΙΚ για την πρόσκληση, ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ενημέρωσε τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση του ΡΙΚ για την πορεία αντιμετώπισης της πανδημίας και την πορεία υλοποίησης του ΓΕΣΥ.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΡΙΚ κ. Ανδρέας Φράγκος ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση γεγονός που ενισχύει τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει να διαδραματίσει το ΡΙΚ σε καιρούς δύσκολους και κρίσιμους.