Ο TYGA για πρώτη φορά στην Ελλάδα!


O TYGA στο Primer Music Festival 2020!

O Tyga είναι ο πρώτος headliner του φετινού Primer Music Festival!

To μεγάλο dance/urban φεστιβάλ της χώρας παρουσιάζει έναν από τους πιο hot καλλιτέχνες του κόσμου αυτή τη στιγμη, την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Με πάνω από 1 δις(!) views μόνο στο youtube, το “Taste” είναι ένα από τα mega-hits της χρονιάς! Το ίδιο και το “Loco Contigo” με τους DJ Snake και J Balvin. Το ολοκαινουργιο “Ayy Macarena”ήδη παίζει παντού, όπως και τα “Mamacita” και το “Go Loko”.

Ό,τι κυκλοφορεί ο Tyga τα τελευταία χρόνια, γίνεται αμέσως τεράστιο hit! Τραγούδια του όπως τα“Girls Have Fun”, “Hookah”, “SWISH”, “Dip” με την Nicki Minaj, “Wait For A Minute” με τον Justin Bieber, “Switch Lanes”, “Rack City” συγκεντρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια views και streams!

Το ίδιο και οι συνεργασίες του, όπως τα “Kream” με Iggy Azzalea, “΅Wow” με Post Malone, “Juicy”με Doja Cat, “Loyal” και “Ayo” με τον Chris Brown και πολλούς ακόμα γίγαντες της ραπ μουσικής(Wiz Khalifa, The Game, Lil Wayne, Rick Ross, κλπ).

Πραγματικός star, ο Tyga βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα την τελευταία δεκαετια. Στα social media του, τον ακολουθούν δεκάδες εκατομμύρια followers που τον λατρεύουν τόσο την μουσική του, όσο και το iconic και trend-setting image του και ενδιαφέρονται για την προσωπική του ζωή (βλ. Την πολύχρονη σχέση του με την Kylie Jenner).

Ο Tyga είναι το πρώτο από τα πολλά και εντυπωσιακά ονόματα που θα ανακοινωθούν από τοline-up της Τετάρτης 8 Ιουλίου. Το Primer Music Festival 2020, τo μοναδικό μεγάλο dance/urbanφεστιβάλ της χώρας, θα παρουσιάσει και φέτος ενα stage τεραστίων διαστάσεων, με γιγαντοοθόνες και το καλύτερο ηχητικό σύστημα που υπάρχει, ενώ την φεστιβαλική ατμόσφαιρα θα συμπληρώνουν εντυπωσιακά εφέ, όπως λέιζερ, κανόνια co2, φλογοβόλα, κομφετί, καθώς καιπολλές ακόμα εκπλήξεις. Κι όλα αυτά, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, τον πιο όμορφο συναυλιακό χώρο της καλοκαιρινής Αθήνας, ακριβώς πάνω στη θάλασσα!

Πολλές και μεγάλες ανακοινώσεις από το Primer Music Festival 2020 θα ακολουθήσουν σύντομα.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Arena

Πρώτη φάση – 28€

VIP 
Πρώτη φάση – 75,00€

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.grwww.public.gr, καταστήματα Public, Wind, Reload, Ευρυπίδης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Instagram: @primermusicfestival

Facebook: smarturl.it/Primer2020

www.primermusicfestival.com

#Primer2020 #PMF20 #SeeYouByTheSea