Ο Travis Scott παρέχει επισιτιστική βοήθεια σε 50.000 ανθρώπους που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία στο Τέξας


Ο Travis Scott συνεισφέρει στις προσπάθειες αντιμετώπισης των επιπτώσεων του σφοδρού κύματος ψύχους που σάρωσε τη γενέτειρά του. 

Ο Travis Scott συνεργάζεται με την πόλη του Χιούστον και το Ίδρυμα Υγείας του Χιούστον για να προσφέρει περίπου 50.000 γεύματα σε μέλη της τοπικής κοινότητας που έχουν πληγεί από την επέλαση της χειμερινής κακοκαιρίας «Uri».

Ο 28χρονος ράπερ, ο οποίος κατάγεται από το Χιούστον και το ίδρυμά του Cactus Jack Foundation συνεργάστηκαν με τον Δήμαρχο Sylvester Turner για να ξεκινήσουν το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας, το οποίο άρχισε να διανέμει γεύματα την περασμένη εβδομάδα.

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Joe Biden κήρυξε το Τέξας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά το κύμα πολικών θερμοκρασιών που έπληξαν την πολιτεία και άφησαν εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ηλεκτρική ενέργεια ή πρόσβαση σε καθαρό νερό.

Το πρωτόγνωρο κύμα ψύχους που σάρωσε τις ΗΠΑ έφερε ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασίες σε πολλές πολιτείες και προκάλεσε το θάνατο περισσότερων από 30 ανθρώπων.

Ο Travis Scott και το ίδρυμά του θα συνεργαστούν επίσης με ιδιοκτήτες εστιατορίων και οργανώσεις όπως το The Black Service Chamber και η The National Association of Christian Churches (NACC) προκειμένου να επεκτείνουν τις προσπάθειές του για παροχή αρωγής στα μέλη της τοπικής κοινότητας του Τέξας.

Οι δράσεις θα επικεντρωθούν σε ηλικιωμένους, σε ανθρώπους που έχουν αναπηρίες, σε νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος και σε οικογένειες με παιδιά κάτω των 18 ετών.

Πηγή : hit-channel.com