Ο Ruel VanDijk, γνωστός απλά ως Ruel και GROWING UP IS___


Γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου 2002 στην Αγγλία και έχοντας ρίζες από την Αυστραλία, ο Ruel VanDijk, γνωστός απλά ως Ruel, κατάφερε να γνωρίσει επιτυχία σε ηλικία μόλις 17 ετών. Η καριέρα του ξεκίνησε εξαιτίας του πατέρα του που έστειλε στο παραγωγό M-Phazes ένα demo του να τραγουδάει το “Let it Go” του James Bay. Εκείνος τον ανέλαβε αμέσως και το 2017 κυκλοφόρησε το debut single του “Golden Years” με τους κριτικούς να ενθουσιάζονται με τις ικανότητές του στο να γράφει μουσική.

Ο Ruel έχει κυκλοφορήσει από τότε 3 ΕP, κάνει περιοδείες σε όλο το κόσμο με super stars όπως ο Khalid και ο Shawn Mendes, ενώ έχει τραβήξει τη προσοχή καλλιτεχνών όπως ο Elton John. Σε αυτό το διάστημα κατάφερε να έχει 5 πλατινένιους δίσκους, 1 δισεκατομμύριο streams και 1.4 εκατομμύρια followers στο Instagram, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει ένα δικό του διαδικτυακό τηλεοπτικό show. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι έχει πραγματοποιήσει 2 sold out συναυλίες στο Sydney Opera House.

Σε μια βιομηχανία που πολλοί αμφισβητούν τις ικανότητές τους, ο Ruel είναι τόσο ταλαντούχος που σκέφτεται μόνο το επόμενο βήμα του. Ο ίδιος λέει: “Ξέρω ότι έχω γεννηθεί για να γράφω μουσική, αυτό αγαπώ και θέλω να κάνω. Παράλληλα όμως θέλω να ανακαλύπτω περισσότερο εμένα από τα τραγούδια που γράφω καθώς είναι καθρέφτης των σκέψεων μου”.

Στη χρονιά αυτή που φεύγει, ο Ruel κυκλοφόρησε το τραγούδι “Too Many Feelings” και πρόσφατα το pop anthem “GROWING UP IS___”, ενώ παράλληλα είναι επικεντρωμένος στο να γράφει περισσότερη μουσική για το debut album του που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022. Αν κρίνουμε από τα πρώτα δείγματα, το 2022 θα είναι η χρονιά του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ “GROWING UP IS___” ΕΔΩ.