Η νέα C-Class είναι εδώ. Νιώσε την υπεροχή. Δεν είναι μόνο στο να την οδηγείς, είναι και στο να τη ζεις!


Η νέα C-Class είναι εδώ. Νιώσε την υπεροχή. Δεν είναι μόνο στο να την οδηγείς, είναι και στο να τη ζεις!

Αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο που μπορεί να συνδυάσει ιδανικά την άνεση, την πολυτέλεια, τον δυναμισμό, τον σπορ χαρακτήρα και την καινοτομία, αυτή είναι η νέα, πλήρως ανανεωμένη, Mercedes-Benz C-Class, η οποία έφτασε και στην Κύπρο.

Η νέα C-Class ενσαρκώνει τη σύγχρονη πολυτέλεια, ενώ διαθέτει τεχνολογία που προσδίδει ακόμα περισσότερη άνεση στην καθημερινότητα των οδηγών. Με γενναιόδωρη ευρυχωρία, μεγάλη οθόνη αφής, αναβαθμισμένο σύστημα αλληλεπίδρασης MBUX και με 64 επιλογές ατμοσφαιρικού φωτισμού, η νέα C-Class εγκαινιάζει έναν νέο κόσμο ανέσεων.

Και επειδή το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο για να το οδηγείς, αλλά και να το ζεις, με τα πακέτα ENERGIZING η νέα C-Class φροντίζει για την ασφάλεια και την ευεξία σας, καθώς συντονίζοντας τις λειτουργίες κλιματισμού, ατμοσφαιρικού φωτισμού, μουσικής καθώς και λειτουργίες του καθίσματος, όπως μασάζ ή θέρμανση, σας τονώνει και σας οδηγεί στον προορισμό σας με ασφάλεια. Επιπλέον, απολαμβάνετε εκπληκτικό ήχο μουσικής και κάθε σας τραγούδι γίνεται ακόμα καλύτερο, χάρις στο μοναδικό ηχοσύστημα που διαθέτει.

Παράλληλα, η δυναμική της σχεδίαση και οι αποδόσεις της, προσδίδουν στη νέα C-Class έναν σπορ χαρακτήρα, ο οποίος αφομοιώνεται ιδανικά με την ασύγκριτη πολυτέλεια που προσφέρει. Επιπρόσθετα, το σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα κάνει τη νέα C-Class αισθητά πιο ευέλικτη, προσφέροντας περισσότερη ευκινησία και μεγαλύτερη ευστάθεια σε ψηλές ταχύτητες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για πιο δυναμική οδήγηση.

Η νέα C-Class διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Saloon και Estate και μπορείτε να τη δείτε από κοντά και να την οδηγήσετε, στις εκθέσεις της CiC Mercedes-Benz.

H νέα Mercedes-Benz C-Class σας συστήνεται στο σχετικό βίντεο: